Θέτιδα Βούλας: Επιστροφή στην Α1

Πέρσι στην Α1, φέτος στην Pre League, με στόχο την άμεση επιστροφή στα σαλόνια.

Η Θέτιδα Βούλας μπορεί πέρσι να γνώρισε τον υποβιβασμό καταλαμβάνοντας την 10η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο φέτος η διοίκηση σε συνεργασία με την νέα κόουτς Δήμητρα Λυκογιάννη, δημιούργησαν ρόστερ ικανό να εκπληρώσει τον στόχο της επιστροφής στην μεγάλη κατηγορία.

Την Δήμητρα Λυκογιάννη ακολούθησε η Μάρβη Γιοβάνη που έκανε την διαδρομή Ηλιούπολη - Βούλα, ενώ σημαντική προσθήκη είναι και της Εύης Χρήστου από τον Πορφύρα. Μαζί της στα άκρα θα είναι και η Μάρθα Κούρδογλου, προερχόμενη από τον Πανιώνιο.

Στο κέντρο της Θέτιδας θα είναι η Αναστασία Γεωργιάδου, η οποία αποχώρησε από τον ΑΟ Θήρας, μαζί με τις Τάνια Κιουτσιούκη, Άναστασία Σιρίνινα.

 

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε φαβορί»

Η Δήμητρα Λυκογιάννη αποχώρησε μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στον ΓΣ Ηλιούπολης, ανοίγοντας μία νέα σελίδα στη καριέρα της με τη Θέτιδα Βούλας. Η έμπειρη τεχνικός μιλώντας στο volleyball.gr αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα της Pre League, καθώς και για τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στην Α1 Γυναικών.
«Σε γενικές γραμμές πήγε καλά η προετοιμασία. Είμαι ευχαριστημένη από τις αθλήτριες και γενικότερα από την οργάνωση του συλλόγου. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Λαμία».

Για το πρωτάθλημα της Pre League η Λυκογιάννη δήλωσε: «Καταρχήν θέλω να τονίσω πως ήταν πολύ καλή ενέργεια η δημιουργία της Pre League, ως προθάλαμο της Α1. Όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες και φαίνεται ότι θα είναι άκρως ανταγωνιστικό. Σίγουρα θα είναι ένα αξιόλογο πρωτάθλημα που θα κρατήσει το ενδιαφέρον των ομάδων και του κόσμου».

Για τον στόχο ανόδου της ομάδας τόνισε: «Η Θέτιδα εξαρχής έχει στόχο να επιστρέψει στην Α1. Οπότε θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία από την αρχή του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουμε την επιστροφή του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία. Έχουμε κάνει μία επιλογή πολύ καλών αθλητριών. Στα χαρτιά μπορεί να φαίνεται ότι η Θέτιδα είναι το φαβορί, αλλά είμαι της άποψης ότι όλες οι ομάδες θα δείξουν την δυναμική τους στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να λέω ότι υπάρχουν φαβορί. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη για ένα πρωτάθλημα που δεν έχει ξεκινήσει. Πρέπει να αποδείξουμε ότι θεωρούμαστε φαβορί».

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ