Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΦΟ Βριλησσίων: Νέο ξεκίνημα με Νίκο Μπουτσουρή

Αλλαγμένος κατά το ήμισυ σε σχέση με την περυσινή σεζόν ο ΦΟ Βριλησσίων, ξεκινάει κόντρα στον ΖΑΟΝ το ταξίδι του στην Pre League.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Νίκος Μπουτσουρής αντικατέστησε τον Στέλιο Ατσιδαύτη στην τεχνική ηγεσία και πραγματοποίησε έξι μεταγραφές. Νέο πρόσωπο στην ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων είναι η νεαρή ταλαντούχα ακραία Όλγα Ζαμπάτη από τον Ολυμπιακό.

Αποκτήθηκε η Μαρία Ντόνα από τον ΖΑΟΝ, με την 27χρονη πασαδόρο να αντιμετωπίζει μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την πρώην της ομάδα. Σημαντική προσθήκη η κεντρική Ζαχαρούλα Γιαννέλου από τον Ηρακλή Κηφισιάς, όπως επίσης και η 22χρονη λίμπερο Ευτυχία Μαθιουδάκη από τον ΓΣ Ηλιούπολης. Τέλος, στην ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων ήρθαν φέτος και η πασαδόρος Μαρία Παπασταύρου από τους Νέους Βύρωνος και η κεντρική Μαρία Σάντε από τον Πανελλήνιο.

Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι: Μαρία Γεωργίου (λίμπερο), Αναστασία Μικρουδάκη (ακραία), Ελένα-Μαρία Έρωτα (διαγώνια), Κοραλία Μποκή (κεντρική), Μαρία-Αφροδίτη Κάβουρα (ακραία) και Αγγελική Στάθη (κεντρική).

Νίκος Μπουτσουρής: «Επένδυση στα νέα παιδιά»

Ο Νίκος Μπουτσουρής μίλησε στο volleyball.gr για την έναρξη του πρωταθλήματος της Pre League, για την ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων και το νέο πλάνο που ξεκίνησε μαζί με την διοίκηση.

«Η προετοιμασία ήταν αρκετή μεγάλη και επίπονη γιατί η ομάδα είναι εντελώς καινούργια. Έχουμε κάνει επτά φιλικά παιχνίδια προσπαθώντας να βρούμε ρυθμό ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι αθλήτριες και υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλες.

Για τον στόχο της ομάδας των Βριλησσίων δήλωσε: «Να παραμείνουμε στην κατηγορία και ταυτόχρονα να καταφέρουμε να εξελίξουμε τα νεαρά κορίτσια που στελεχώνουν φέτος την ομάδα. Να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και να φανούν χρήσιμες στις υποχρεώσεις της ομάδας. Υπάρχει ένα πλάνο στον σύλλογο να επενδύσουν στα κορίτσια των τμημάτων υποδομών. Βρισκόμαστε να δουλεύουμε με αθλήτριες από τα τμήματα κορασίδων, νεανίδων σε πολύ καλές συνθήκες».

Για το πρωτάθλημα της Pre League ανέφερε: «Σχεδιαστικά από την μεριά της Ομοσπονδίας ήταν πολύ σημαντική αυτή η απόφαση. Ήταν επιτακτική ανάγκη να γίνει αυτό και καλό θα ήταν να συμβεί και στους άνδρες. Στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχουν κάποιες ομάδες οι οποίες βάσει ρόστερ ξεκινούν από άλλη αφετηρία. Όπως η Θέτιδα, ο Πανιώνιος, η ΑΕΚ και το Αιγάλεω. Υπάρχουν επίσης καλές ομάδες που θα είναι άκρως ανταγωνιστικές. Ο τρόπος διοργάνωσης του πρωταθλήματος δίνει ενδιαφέρον ψηλά και χαμηλά στη βαθμολογία, κάτι που θα δώσει ενδιαφέρον από την αρχή ως το τέλος».

Φανέλα Όνομα Επώνυμο Θέση Ημ. Γέννησης Ύψος Προηγούμενη ομάδα
1 Όλγα Ζαμπάτη Ακραία 27/3/2000 1,83 Ολυμπιακός
2 Μαρίνα Γεωργίου Λίμπερο 9/3/1994 1,72 ΦΟ Βριλησσίων
3 Αναστασία Μικρουδάκη Ακραία 20/5/1994 1,8 ΦΟ Βριλησσίων
4 Μαρία Ντόνα Πασαδόρος 2/1/1990 1,85 ΖΑΟΝ
5 Ελένη-Μαρία Έρωτα Διαγώνια 30/5/1998 1,85 ΦΟ Βριλησσίων
6 Κοραλία Μποκή Κεντρική 26/4/2001 1,91 ΦΟ Βριλησσίων
7 Ζαχαρούλα Γιαννέλου Κεντρική 30/5/1996 1,87 Ηρακλής Κηφισιάς
8 Μαρία-Αφροδίτη Κάβουρα Ακραία 8/12/1999 1,76 ΦΟ Βριλησσίων
9 Μαρία Παπασταύρου Πασαδόρος 29/4/1997 1,73 ΑΟ Νέοι Βύρωνος
10 Αγγελική Στάθη Κεντρική 25/10/1999 1,84 ΦΟ Βριλησσίων
11 Μαρία Σάντε Κεντρική 8/10/1997 1,83 Πανελλήνιος ΓΣ
12 Ευτυχία Μαθιουδάκη Λίμπερο 25/4/1995 1,67 ΓΣ Ηλιούπολης
Προπονητής: Νίκος Μπουτσουρής      
Team manager: Έφη Χρόνη Έρωτα      
Υπ. Επικοινωνίας: Έφη Χρόνη Έρωτα      

Πηγή φωτό: Ευγενία Κολοκυθά

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.