Ολοκληρώθηκε με φιέστα η σεζόν για τη Θέτιδα

Μια σεζόν γεμάτη με πολλές συγκινήσεις ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Θέτις Βούλας, καθώς η Γυναικεία ομάδα του συλλόγου κατέκτησε τον τίτλο στην νεοσύστατη κατηγορία της Pre League, ενώ ταυτόχρονα πήρε και το εισιτήριο επιστροφής στην Α1 Εθνική Κατηγορία (Volleyleague) για την σεζόν 2018-2019.

Η ομάδα μας ήταν και η μοναδική στην κατηγορία που κατέκτησε βαθμούς σε όλους τους αγώνες της, ενώ είχε μόλις μια ήττα σε 22 αγώνες, καθώς και έφτασε στην 8αδα του Κυπέλλου μια ανάσα από το F4.
 
Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και τις αθλήτριες για αυτή την μεγάλη επιτυχία και την χαρά που μας προσέφεραν την εφετινή σεζόν, παρακολουθώντας παράλληλα όμορφο και ποιοτικό βόλεϊ.
 
Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 οι Γυναίκες του συλλόγου επικράτησαν στην τελευταία αγωνιστική του Πανιωνίου με 3-0 σετ με το Κλειστό Γ.Γεννηματάς της Βούλας να γεμίζει ασφυκτικά πολύ νωρίτερα από την αναμέτρηση και να ζει σε ρυθμούς φιέστας. Οι φίλοι της Θέτις και όχι μόνο, αγκάλιασε την ομάδα μας και την εφετινή σεζόν και ήταν καθοριστικός παράγοντας ώθησης για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά και δίνουμε ραντεβού όλοι μαζί πλέον στην Volleyleague. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν οι γονείς και οι αθλήτριες των ακαδημιών που στάθηκαν για μια ακόμη σεζόν δίπλα στην γυναικεία ομάδα.
 
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησε η γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς και η απονομή μεταλλίων και κυπέλλου.
 
Την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου πραγματοποίησαν, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων Ε.Ο.ΠΕ. κύριος Χρήστος Σύλλας, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κύριος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο κύριος Γεώργιος Μαυρωτάς, Βουλευτής Αττικής με το Ποτάμι, καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ κύριος Κωνσταντίνος Αλλαγιάνης.
 
Μια ακόμη ιστορία έφτασε στο τέλος της, όμως ήδη έχει ξεκινήσει μια καινούρια με στόχο να είναι ακόμη πιο όμορφη, ενώ ευχαριστούμε όλους τους όσους στήριξαν την ομάδα μας, ώστε να τα καταφέρει να κάνει πράξη την επιστροφή της στην Volleyleague.
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΤΙΔΑΣ ΒΟΥΛΑΣ