ΑΕΚ: Στόχος μόνο η Α1 - Το ρόστερ

Η ΑΕΚ, μετά την περυσινή αποτυχημένη σεζόν που δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Volley League Γυναικών, αποφάσισε να αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα με στόχο φέτος να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.
 
Η Ελένη Μεμετζή, ανέλαβε να καθοδηγήσει την Ένωση στο πρωτάθλημα της Pre League με μόνο σκοπό την επιστροφή του συλλόγου στην Α1. Η πρώην διεθνής πασαδόρος επιστρέφει στους πάγκους μετά το 2015, όταν παραιτήθηκε από τον ΑΟ Θήρας. 
 
Μόλις πέντε αθλήτριες έμειναν από τη σεζόν 2017-18 (Μπελιά, Ζίγκα, Σουβαλιώτη, Βυζαντινού και Αντωνιάδη). Αποκτήθηκαν μεγάλα ονόματα του γυναικείου βόλεϊ όπωςη  έμπειρη διαγώνια Μάρβη Γιοβάνη και η ακραία Εύη Χρήστου από την Θέτιδα, ενώ η σπουδαία πασαδόρος Αρετή Τέζα θα ενισχύσει το σύνολο της Ελένης Μεμετζή μαζί με την διεθνή ακραία Σία Τοτσίδου που επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά από τέσσερα χρόνια. Επίσης με μεταγραφή ήρθαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι κεντρικές Ιωάννα Εικοσπεντίδου, Αγγελική Καββαδία, δυναμώνοντας αισθητά το μπλοκ της ΑΕΚ. 
 
Η ΑΕΚ θα έχει έδρα το κλειστό σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας και με την βοήθεια και του κόσμου, στοχεύει στο να είναι η τελευταία της χρονιά στη Pre League. Στη πρεμιέρα, η Ένωση έχει δύσκολο έργο κόντρα στην νεοφώτιστη Άρτεμις στον Κορυδαλλό (20/10, 19.00).
 
Το ρόστερ της ΑΕΚ ΕΔΩ.