ΠΑΟΚ: Στόχος η τρίτη σερί άνοδος για τα... μεγάλα σαλόνια - Το ρόστερ

Τα δύο τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ στοχεύει να ανεβάσει στη μεγάλη κατηγορία και την γυναικεία ομάδα. Το 2016 ο δικέφαλος ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια από την Β' Εθνική ΕΠΕΣΘ και μετά από δύο σεζόν, βρίσκεται στη Pre League και ένα βήμα από τη Volleyleague γυναικών.
 
Ο Δημήτρης Σολκίδης αντικατέστησε στον πάγκο της ομάδας τον Τάκη Φλώρο με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Για να τα καταφέρει, ο Σολκίδης μαζί με την διοίκηση πραγματοποίησαν οκτώ προσθήκες, επαναπατρίζοντας σπουδαίες Ελληνίδες αθλήτριες, όπως την Ελένη Κιόση και την Εύα Χαντάβα.
 
Από τον Αίαντα Ευόσμου ήρθαν τρεις αθλήτριες (Έλενα Κωνσταντινίδου, Μαρία Κλέπκου και Ελισάβετ Ηλιοπούλου), με την έμπειρη λίμπερο Ειρήνη Κελεσίδου να δένει την υποδοχή της ομάδας. Από το ρόστερ της περυσινής σεζόν που πανηγύρισε την άνοδο παρέμεινε η λίμπερο Μαρτίνα Ξανθοπούλου, οι κεντρικές Εύη Κυριακίδου, Ελένη Λεονταρίδου, Ανδρομάχη Τσιόγκα και η ακραία διεθνής με τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες, Σταματία Κυπαρίσση.
 
Ο ΠΑΟΚ δύο συνεχόμενα χρόνια βγαίνει πρωταθλητής στην κατηγορία που αγωνίστηκε και το ίδιο στοχεύει να επαναλάβει και φέτος. Η 1η αγωνιστική θα βρει τον δικέφαλο στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Χολαργού τον Παναθηναϊκό, μία εκ των ομάδων που επίσης διεκδικούν την άνοδο στην Volleyleague.
 
Το ρόστερ του ΠΑΟΚ ΕΔΩ.