Παναθηναϊκός: Δυναμική επιστροφή - Το ρόστερ

Μετά από ένα χρόνο αποχής, καθώς οι οικονομικές δυσκολίες άφησαν εκτός πρωταθλήματος Volleyleague Γυναικών τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινες» επιστρέφουν δυναμικά τη σεζόν 2018-19 με στόχο για αρχή την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία και στη συνέχεια να γίνουν ξανά πρωταγωνίστριες στο γυναικείο βόλεϊ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ως νέος διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» ανέστησε το τμήμα και θέλει να επαναφέρει τον σύλλογο στην κορυφή, όπως ήταν στην εποχή του πατέρα του, Παύλου Γιαννακόπουλου αλλά και του θείου του Θανάση. 

Γι'αυτό τον λόγο, στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται εκ των κορυφαίων προπονητών, ο Κυριάκος Καμπερίδης, ο οποίος καλείται να επαναφέρει τον σύλλογο στις επιτυχίες. Στο πλευρό του στο προπονητικό τιμ είναι η σπουδαία Άγκι Μπάμπουλι και ο Κώστας Ποθητάκης.
 
Αθλήτριες όπως η Μαρία Οικονομίδου, η Έλενα Κουντουρά, Μαρία Λαμπρινίδου, η Σοφία Κοσμά, η Πέννυ Ρόγκα και η Αποστολία Νούσια απαρτίζουν το ρόστερ του Παναθηναϊκού που στηρίζεται και σε νέες ταλαντούχες αθλήτριες όπως η κεντρική Στέλλα Τσιάκουλα που αποχώρησε από το Μαρκόπουλο και οι αδελφές Βογιατζόγλου, η πασαδόρος Αθηνά και η ακραία Ιωάννα.
 
Ο Παναθηναϊκός, φέτος θα χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο Χολαργού και την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στο γυναικείο βόλεϊ τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Pre League. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το sdna.gr (21/10, 16.45).
 
Το ρόστερ του Παναθηναϊκού ΕΔΩ.