Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκες για Λαμία και Πανιώνιο

Το δύο στα δύο έκανε ο ΑΟ Λαμίας το Σάββατο στην Pre League, επικρατώντας του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 σετ στο Χαλκιοπούλειο.

Μπροστά στο κοινό τους, τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη ήταν ανώτερα και χωρίς να δυσκολευτούν έκαμψαν την αντίσταση της αθηναϊκής ομάδας, παραμένοντας αήττητα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο τέλος του ματς οι κοπέλες της Λαμιώτικης ομάδας δέχτηκαν το ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν απόψε στο Χαλκιοπούλειο.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-12, 25-11)

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Αγγέλης): Σαββίδου, Φαλέγκα, Πανοπούλου, Κίσσα, Μπούκουρα, Κιουτσιούκη / Μάρκου (λ), Καϊμάκη, Παπαμίχου, Κόμνου, Τσιούμα.

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Μανθάτης): Περγαντή, Τοπουρτή, Καραγιαννίδου, Σκαρλάτου, Γιαννίκη, Βάθη / Καμπυλαύκα (λ), Νικολέτου, Γαλανοπούλου, Τρομπούκη, Τσουράι.

 
Pre League (2η αγωνιστική): ΓΑΣ Μεσσαράς - ΓΣ Πανιώνιος 1-3

Αν και βρέθηκε πίσω στα σετ, ο Πανιώνιος έδειξε σημάδια εμφανής βελτίωσης και ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 στην έδρα της Μεσσαρά και με το 3-1 σετ, πανηγύρισε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Pre League.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ'όλη την διάρκεια του, με την ομάδα του Βασίλη Θεοδωρόπουλου να παραμένει ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία, φεύγοντας στο τέλος με το τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα.

Τα σετ: 1-3 (25-23, 21-25, 25-27, 22-25)
 
ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Ιωάννου): Κλεισιάρη, Καρουζάκη, Μιχαήλ, Αποστολάκη, Μυγδάλη Ε., Τσελάκη / Μυγδάλη Μ. (λ), Μπριλάκη Κ., Τζωρτζακάκη. 
ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θεοδωρόπουλος): Μικρουδάκη, Φλιάκου, Πετρακάκη, Οικονομάκη, Θεοχάρη, Παυλοπούλου / Μαθιουδάκη (λ), Κόνιαρη, Κυπαρίσση. 
 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.