Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/PRELEAGUE/AMAZONES/PROPONISI
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Στο σχολικό κλειστό της Ν.Φιλαδέλφειας η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 17:00 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, με την καθιερωμένη πρώτη προπόνηση που θα διεξαχθεί στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην πρώτη προπόνηση το “παρών” θα δώσουν οι: Έλενα Κουντουρά, Μαργαρίτα Χάνα, Μελίνα Ζίγκα, Φωτεινή Μπίσκου, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου, Ευαγγελία Βυζαντινού, Μάρα Ράπτη, Δανάη Κουδούνα, Βασιλική Διάλλα, Εύα Μασούρα, Αγγελική Καββαδία και Βάσια Αντωνιάδη.

Η Μαρία Νομικού θα απουσιάσει, καθώς της έχει χορηγηθεί ειδική άδεια από τη διοίκηση και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοικτή για τον κόσμο που καλείται να δώσει βροντερό “παρών” από την πρώτη ημέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου και να στηρίξει τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη και τις αθλήτριες του.

Η προπόνηση θα είναι ανοικτή και για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ξεκινάμε μία δύσκολη χρονιά, με εσάς στο πλευρό μας!

πηγή: aek.gr