Προπονητές Γ΄ κατηγορίας Αθήνας με τη ... βούλα πολλοί αθλητές και αθλήτριες

Προπονητές και με τη …βούλα είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης 14ης Φεβρουαρίου όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκπαίδευση της σχολής προπονητών Γ΄ κατηγορίας Αθήνας. 
Η απονομή των διπλωμάτων έγινε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης παρουσία της προέδρου επιτροπής σχολής προπονητών Αναστασίας Σκαμάγκη, της διευθύντριας Ευγενίας Γκορτσίλα, του προϊσταμένου του τμήματος εκπαιδευτών προπονητών Βασίλη Κάκκου, των μελών της σχολής, Φωτεινή Πουλάκη και Ελένη Κιουρτζόγλου, καθώς και του Γενικού Γραμματέα του συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Γιώργου Σαμαρά. 



Την Ε.Ο.ΠΕ. εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων και ταμίας Τάκης Καβαλιεράκης. ο διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος και ο υπεύθυνος ανάπτυξης Χρήστος Ντόζης. Οι 79 νέοι προπονητές αφού άκουσαν τους υπευθύνους να τους δίνουν τις τελευταίες συμβουλές παρέλαβαν με χαμόγελο τα διπλώματά τους. Αναλυτικά οι ομιλίες έχουν ως εξής…
 
Νεκτάριος Χαλβατζής: «Να ξανακάνετε το βόλεϊ δεύτερο άθλημα»
 
«Σας καλωσορίζουμε στην ομοσπονδία. Εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία και να έχετε εποικοδομητική σχέση με τους αθλητές σας. Όλοι πλέον περιμένουμε από εσάς να τους μεταδώσετε τις γνώσεις σας. Θέλουμε να είστε σωστοί σε ότι και αν κάνετε. Περιμένουμε από εσάς τους νέους προπονητές να μεγαλώσετε το βόλεϊ σαν άθλημα. Πρέπει το βόλεϊ να ξαναγίνει το δεύτερο άθλημα στην χώρα μας όπως ήταν παλιά και αυτό εξαρτάται και από εσάς».
 
Αναστασία Σκαμάγκη: «Διαφορετικός ο αθλητής, διαφορετικός ο προπονητής»
 
«Το ωραίο ταξίδι μας που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου έφθασε στο τέλος του. Είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα σας παραδίδουμε τα διπλώματα των προπονητών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία, τον κύριο Χαλβατζή, τον κύριο Σαμαρά που ήταν δίπλα μας. Να ευχαριστήσω επίσης την κ. Γκορτσίλα που ήταν πάντα εκεί και δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Αυτό το ταξίδι, είμαι σίγουρη, ότι εκτός από το κομμάτι των γνώσεων, σας ένωσε. Καταλάβατε όλοι πόσο διαφορετικό είναι να είσαι προπονητής και πόσο διαφορετικό είναι να είσαι αθλητής. Είδατε μέσα από μια μεστή ματιά το ρόλο του προπονητή. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω, τώρα που τελειώνει η σχολή, είναι ότι όλοι σας ήσασταν άψογοι. Πέρα από προπονητές οφείλεται να είστε και άνθρωποι γιατί αυτό καλείστε να περάσετε στα παιδιά. Καλή σταδιοδρομία και συγχαρητήρια».



Γιώργος Σαμαράς: «Σχολή υψηλού επιπέδου»
 
«Από σήμερα είμαστε και επίσημα συνάδελφοι. Ο ΣΕΠΠΕ έχει ενεργό ρόλο από το 1983. Τρέχουμε τις σχολές, κάνουμε σεμινάρια και ταυτόχρονα επιμορφώνουμε τους προπονητές με τα ταξίδια που πραγματοποιούμε στις μεγάλες διοργανώσεις για να μην μένουμε πίσω στο άθλημα. Φέτος θα είμαστε κοντά και στις δύο Εθνικές ομάδες στην Άγκυρα με τις γυναίκες και στο Μονπελιέ με τους άνδρες. Θέλω να πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση με την βοήθεια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να εγκαινιάσουμε τις σχολές προπονητών Β΄ και Α΄. Στα μέσα Μαρτίου ξεκινά και η σχολή προπονητών Beach Volley. Ευχαριστώ τους εκπαιδευτές και τους διευθυντές για το υψηλό επίπεδο που είχε η σχολή».
 
Ευγενία Γκορτσίλα: «Όλοι μαζί να ανεβάσουμε το άθλημα»
 
«Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, είμαι χαρούμενη που σας γνώρισα. Πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή καθηγητών και προσπαθήσαμε να λύσουμε τα προβλήματα για να τρέξει όσο το δυνατόν καλύτερα η σχολή. Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή πορεία και κάπου θα ξανασυναντηθούμε. Όλοι μας χρειάζεται να ανεβάσουμε το άθλημα. Αύριο κιόλας πρέπει να πάρετε το χαρτί της άσκησης επαγγέλματος»
 
Βασίλης Κάκκος: «Οι γνώσεις στην προπονητική δεν σταματούν ποτέ»
 
«Η σχολή θύμιζε ομάδα, ο ένας πίεζε τον άλλον. Πήγαμε πολύ καλά ειδικά στο κομμάτι της συνεργασίας. Όλοι οι φορείς συνεργάστηκαν και βγήκε το πολύ καλό αποτέλεσμα. Για να έχετε το ίδιο καλό αποτέλεσμα και στις ομάδες σας, πρέπει να έχετε συνεργασία όχι μόνο με τους αθλητές σας. Δεν φθάνει να κάνετε καλά τη δουλειά σας. Χρειάζεται συνεργασία με όλους. Η σχολή που βγάλατε ήταν ιδιαίτερων απαιτήσεων σε σχέση με το παρελθόν. Θέλω να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι οι γνώσεις στην προπονητική δεν σταματούν ποτέ. Συνεχώς μαθαίνετε. Θέλει κυνήγι, επιμόρφωση και το ταξίδι σας θα είναι πάντα ωραίο. Ελπίζουμε λίαν συντόμως να σας ξαναδούμε στη Β΄ σχολή προπονητών».
 
Περικλής Μπακοδήμος: «Να ασχοληθείτε με τα μικρά παιδιά»
 
«Επιλέξαμε την ομοσπονδία προκειμένου να σας παραδώσουμε τα διπλώματά σας για να γνωρίσετε το νέο σας «σπίτι» και ως προπονητές. Η γνώση για εσάς δεν θα σταματήσει ποτέ. Μην ντραπείτε να ασχοληθείτε με τα μικρά παιδιά. Αυτή να είναι η βάση σας, από εκεί να ξεκινήσετε. Συγχαρητήρια».

 
ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
 
HOFER THEODOR
ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΕΥΝΙΚΑ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΙΩΑΝΝΑ
ΒΑΡΕΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΒΑΡΟΥΔΑΚΗ ΔΑΦΝΗ
ΒΕΝΕΚΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΓΙΟΒΑΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΔΕΔΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΜΑΡΙΑ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΖΙΑΒΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΟΥΙΖ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΙΧΤΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΓΙΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΡΑΤΖΑΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΗΛΕΚΤΡΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΤΣΙΚΟΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΚΟΡΗ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΚΟΚΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΛΛΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΙΩΑΝΝΑ
ΚΟΛΟΒΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΑΝΝΑ
ΚΟΤΟΜΑΤΑΣ ΦΟΙΒΟΣ
ΚΟΥΒΟΥΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΚΟYΤΟΥΞΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΜΠΙΛΛΗΡΗΣ ΦΕΡΝΑΝΔΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΝΕΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΝΤΑΟΥΣΙΑΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΞΟΦΑΚΗ ΜΥΡΤΩ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΕΡΤΕΛΗΣ ΣΑΒΒΑΣ-ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΠΛΟΥΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΑΛΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΡΙΚΕΙΣΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΟΜΠΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΩΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΕΖΑ ΑΡΕΤΗ
ΤΣΑΓΡΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΖΟΥΒΕΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΡΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ