Ύψωσε το ανάστημά του ο Αστέρας

Η ομάδα των Γυναικών του Αστέρα Νίκαιας όρθωσε ανάστημα και παρά το «μουδιασμένο» της ξεκίνημα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΑΟ Τελαμώνα με 3-1 σετ και να αρχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ!

Οι αθλήτριες του Παναγιώτη Μαρούλη είχαν διάθεση, όμως η έλλειψη ρυθμού και τα πολλά λάθη... χάρισαν το πρώτο σετ στην αντίπαλη ομάδα. Εντελώς διαφορετική η εικόνα τους στα πρώτα σετ, με την ομάδα να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο τον πραγματικό της εαυτό και να επικρατεί σχετικά εύκολα, φτάνοντας στη σημαντική νίκη.

Εξαιρετικό για ακόμη μία φορά το κοουτσάρισμα του προπονητή μας, κ. Μαρούλη, ο οποίος έδειξε εμπιστοσύνη σε όλες τις αθλήτριές του και τους έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα σετ!

«Όπως είπα και πριν το παιχνίδι στις δηλώσεις μου: Δεν περιμέναμε να είμαστε έτοιμοι από τα πρώτο ματς! Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία μας τακτικά για το παιχνίδι της Κυριακής...Οι προηγούμενες προπονήσεις εδώ και δύο εβδομάδες χρησιμοποιήθηκαν για να δουλέψουμε σε ατομική τεχνική, αντοχή, δύναμη και ταχυδύναμη. Στόχος μας από σήμερα έως το Σάββατο να έχουμε βρει ρυθμό και να είμαστε έτοιμοι στο 100% για το παιχνίδι της Κυριακής και να πανηγυρίσουν τα κορίτσια την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα είναι η ανταμοιβή τους για την φετινή τους προσπάθεια», ήταν το σχόλιο του προπονητή μας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

*Συγχαρητήρια στην Τένια Μόνου για την ανάδειξή της ως MVP της αναμέτρησης για την ομάδα μας!