Νίκη ανόδου για την Ένωση Ιλίου

Νίκη ανόδου με 3-0 σετ επί του Περιστερίου εντός έδρας σημείωσε η ομάδα Γυναικών της Ένωσης Ιλίου, για την 1η αγωνιστική ημέρα των πλέϊ οφ ανόδου στην Β΄Εθνική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.

Η ομάδα μας δείχνοντας την ποιότητα της, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης σε κανένα σημείο της αναμέτρησης στην ομάδα του Περιστερίου και έφτασε σε μια άνετη νίκη. Παράλληλα οι αθλήτριες μας έδειξαν πως η προετοιμασία που έκανε η προπονήτρια μας Βάσω Νικούλη και οι οδηγίες που τους έδωσε και ακολούθησαν πιστά για αυτά τα παιχνίδια, έβγαλε πάθος, ένταση και η ομάδα μας έδειξε φρεσκάδα.

Μπράβο στα κορίτσια μας και την προπονήτρια μας για την επίτευξη της ανόδου στην Β΄Εθνική και πλέον όλοι μαζί την Κυριακή (9/4, 21:30) με αντίπαλο την Ίριδα πρέπει να γεμίσουμε το Κλειστό Γ.Κακούρης και να δώσουμε την ώθηση στις αθλήτριες μας να κλειδώσουν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Βλάχος - Κατερλή

Τα σετ 25-11, 25-13, 25-16

Ένωση Ιλίου (Νικούλη): Μπούτα, Καραγιαννίδη (λ), Καραχάλιου (λ), Καλιαφεντάκη, Μπανάσιου, Χατζάκη, Καποδίστρια, Ντεμάϊ Χ., Ντασιώτη, Κουτσοδημητροπούλου, Ευθυμίου, Κομεσσάριου, Βλαχοπάνου

Περιστέρι (Κουγιουμτζόγλου): Στασινοπούλου, Ζιώγα (λ), Γλυνού, Ατέσογλου, Παναγιωτοπούλου (λ), Σκέμπη, Πλίτση, Μάστορα, Κασουρίδου, Παλιατσέα, Βρυσοπούλου, Πλασκασοβίτη, Μπεντεβή