Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988

Η φιέστα για τον τίτλο του Αστέρα Νίκαιας

Την πρώτη… απώλεια σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι γνώρισε η ομάδα των Γυναικών,

η οποία «λύγισε» με 3-1 σετ από την Ειρήνη Κορυδαλλού.

Κίνητρο, ιδίως χθες που άπαντες περίμεναν με ανυπομονησία τη στιγμή της «στέψης», δεν υπήρχε. Το μυαλό όλων ήταν στο… μετά, στη στιγμή που το ματς θα τελείωνε και θα γινόταν η απονομή για την άνετη κατάκτηση του τίτλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως προαναφέραμε, οι αθλήτριές μας δεν μπήκαν ζεστά. Απέναντί τους συνάντησαν την καταπληκτική άμυνα της Ειρήνης Κορυδαλλού, γεγονός που δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση!

Η διάθεση, ωστόσο, δεν ήταν δυνατόν να χαλάσει! Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, η κούπα έκανε την εμφάνισή της και όλοι μαζί - αθλητές, παράγοντες και οι καταπληκτικοί οπαδοί μας- έγιναν ένα και σήκωσαν μαζί το τρόπαιο! Ένα μίνι πάρτι στήθηκε και άπαντες το απόλαυσαν δεόντως! Ήταν η στιγμή που «σφραγίστηκε» η φετινή ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ χρονιά για τον Αστέρα, ο οποίος όχι μόνο έφερε εις πέρας τους στόχους του, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει και μία φίλαθλη παρέα στην εξέδρα που έγινε "οικογένειά"!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Μαρούλης εστίασε στο αγωνιστικό σκέλος και αναφέρθηκε στα λάθη που κόστισαν το θετικό αποτέλεσμα, αναλαμβάνοντας μάλιστα την ευθύνη: «Δυστυχώς χάθηκε ο τελευταίος μας στόχος για φέτος. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το αήττητο και ο ΜΟΝΟΣ υπεύθυνος για αυτό είμαι εγώ! Δεν κατάφερα να δώσω κίνητρο στα κορίτσια που φανερά μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνιζόντουσαν επηρεασμένες! Θα μιλήσω μόνο για το παιχνίδι και τα υπόλοιπα θα τα πω σε μια αναλυτική κουβέντα κάνοντας όλοι μαζί τον απολογισμό της φετινής χρονιάς για τον Αστέρα Νίκαιας! Ήταν φανερό και ξεκάθαρο ότι τα κορίτσια της Ειρήνης δεν είδαν το σημερινό παιχνίδι αδιάφορα όπως το είδαμε εμείς. Έπαιξαν καταπληκτική άμυνα, κυνηγούσαν όλες τις μπάλες και μας έδιναν συνεχώς ευκαιρίες να τελειώσουμε την φάση πράγμα που δεν είχαμε την υπομονή να κάνουμε κάνοντας υπερβολικά πολλά λάθη! Θα δω τα στατιστικά και θα σας πω αλλά υπολογίζω ότι τα ποσοστά μας στην επίθεση πρέπει να είναι κάτω από 20%», το πρώτο σχόλιο του κόουτς που πρόσθεσε:

«Όπως είπα όλη την ευθύνη για την ήττα την έχω εγώ, τα κορίτσια δεν ήταν έτοιμα για να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και φταίω εγώ για αυτό! Οι αθλήτριες μου αξίζουν παρά πολλά μπράβο για αυτό που κατάφεραν φέτος. Βελτιώθηκαν πολύ, δούλεψαν όλη τη χρονιά για να φτάσουν στο επίπεδο που να αξίζουν να πάρουν το πρωτάθλημα και την άνοδο... Μην ξεχνάμε ότι πήραν μαθηματικά την άνοδο 3 αγωνίστηκες πριν τελειώσει η κανονικά περίοδος του πρωταθλήματος και το πρωτάθλημα 4 αγωνιστικές πριν τελειώσουν τα play off. ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ σε αυτά τα κορίτσια που είστε σίγουροι ότι οι βάσεις μπήκαν φέτος. Το ταβάνι των παιδιών μου είναι πολύ ψηλό»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ