Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο AO Σουφλαρίων πανηγύρισε την κατάκτηση της 1ης θέσης

Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του ειδικού Τουρνουά Ανόδου της ΕΣΠΕΚΕΛ η γυναικεία ομάδα του AO Σουφλαρίων πανηγύρισε την κατάκτηση της 1ης θέσης και την ανακήρυξή της ως Πρωταθλήτριας ομάδας, επικρατώντας στο κλειστό του 14ου Γυμνασίου το Σάββατο 13-5-2017 της ομάδας του Α.Σ.Ιτέας με 3 – 1.

Ο αγώνας που θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό της 1η θέση και μόνο αφού και οι 2 ομάδες έχουν ανέβει κατηγορία ήταν συναρπαστικός καθώς οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στο 1ο σετ η ομάδα των Σουφλαρίων μπήκε αποφασιστικά και με πολύ καλό σέρβις και αποτελεσματικότητα στην επίθεση προηγήθηκε 3-1 και 5-2. Η ομάδα της Ιτέας όμως δεν παράτησε το παιχνίδι και με καλή άμυνα ισοφάρισε 5 – 5 και προηγήθηκε 7 – 13. Η ομάδα των Σουφλαρίων επανήλθε ισοφαρίζοντας 14 – 14 και πέρασε μπροστά με 17 – 14, 21 – 18 και έτσι κατέκτησε το σετ με 25 – 19.

Στο 2ο σετ έγινε πραγματική μάχη με εναλλαγές στο σκόρ. Η ομάδα των Σουφλαρίων προηγήθηκε 4 -1, όμως η ομάδα της Ιτέας πέρασε μπροστά με 5 – 9, 9 – 11.Η ομάδα των Σουφλαρίων ισοφάρισε 13 -13 και πέρασε μπροστά 18 – 15. Κάθε πόντος κερδιζόταν και από τις 2 ομάδες μετά από μάχη είτε πάνω στο φιλέ είτε στην άμυνα. Η ομάδα της Ιτέας περιορίζοντας τα λάθη πέρασε μπροστά 22 – 23 η ομάδα των Σουφλαρίων ισοφάρισε 24 – 24 όμως το σετ πήγε στην ομάδα της Ιτέας με 24-26 από λάθη της ομάδας των Σουφλαρίων. Έτσι η Ιτέα ισοφάρισε τα σετ σε 1 – 1.

Στο 3ο σετ η ομάδα των Σουφλαρίων αποδίδοντας βόλλευ αντάξιο των ικανοτήτων της δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Ιτέας και προηγούνταν καθόλη τη διάρκεια του σετ με 3-1, 7-3, 15-7, 21-9 και κατέκτησε το σετ με 25 – 11 μπαίνοντας πάλι μπροστά με 2 – 1 σετ.

Στο 4ο σέτ η ομάδα της Ιτέας μπήκε δυνατά κάνοντας την τελευταία προσπάθεια να μείνει στο παιχνίδι και προηγήθηκε 2 – 5 και 4 – 6.Η ομάδα των Σουφλαρίων όμως δεν είχε την τελευταία της λέξη. Ισοφάρισε το σετ 7 -7 . Στο σημείο αυτό έγινε μάχη πόντος – πόντος μέχρι που η ομάδα των Σουφλαρίων ανεβάζοντας στροφές με αποτελεσματικότητα στην επίθεση πέρασε μπροστά 15 – 13 , 17 – 14 και κέρδισε το σέτ με 25 – 16 και τον αγώνα με 3 – 1. Ηταν ένας από τους καλύτερους αγώνες της κατηγορίας που κράτησε καθηλωμένους τους θεατές.

Με τη λήξη του αγώνα παίκτριες , διοίκηση και φίλαθλοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Ακολούθησε η απονομή κυπέλου το οποίο είχε φροντίσει να αγοράσει η διοίκηση της ομάδας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η συνέχεια των πανηγυρισμών δόθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν αλλά και σε όλη της ομάδα που αποτελούσε το ρόστερ της για την αγωνιστική περίοδο.

΄Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους φιλάθλους που δημιούργησαν για άλλη μια φορά μία υπέροχη κερκίδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς μας.

Α.Ο. Σουφλαρίων:(Προπονητής Κουκούλης Γ.) Καραναστάση Κ.,Φούντα Ε., Παπαγιάννη Φ. ,Χαλκιά Κ., Τσόκανου Τ.,Σουλτσιώτη Β., Χαλκιά Α./L, Παπακωνσταντίνου Γ., ,Μπαρούτα Κ., Μυλωνά Β., Τσιάρα Ε.,Νικοπούλου Τ., Σωτηρίου Ε./L.

Α.Σ.Ιτέας: (Προπονητής Τσόκανος Σ.) Μπραούζου Μ., Αλεξανδρή Μ.,Μάκου Ε.,Μπεχλιβανίδη Ζ.,Θεοχάρη Β., Αναγνωστοπούλου , Πάντου Ε., Αγγελέτου Χ., Καραγιαννίδη Θ.,Τσώνου Μ., Στρογγύλου Ε., Βαρβιτσιώτη Γ.

Πολύ καλή η Διαιτησία των Παπαγεωργίου Α.- Χουλιαρόπουλου Δ. και Ιατροπούλου Β.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΟΔΟΥ
α/α ΟΜΑΔΑ ΒΑΘ ΑΓ Ν Η ΣΕΤ +/-
1 Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 25 9 8 1 26-4 22
2 Α.Σ.ΙΤΕΑΣ 19 8 6 2 21-14 7

 

Χορηγοί : ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ,  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ – ΒΑΛΩΖΟΣ - ΠΕΡΠΕΡΑΣ,  ACTIVEAT ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΛΚΙΑ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ,  4+ NUTRITION  GREECE,  ANGELS HOME,  NAILS BY VASILIKI,

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.