Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2016-2017/TOPIKO/agiosstefanos/vravefsis
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Φιλικό με βετεράνους και βραβεύσεις στον Άγιο Στέφανο (PHOTOS)

Με μεγάλη επιτυχία και αρκετό φίλαθλο έγινε η γιορτή της ανόδου της γυναικείας ομάδας του Αγίου Στεφάνου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Μετά τον αγώνα των ακαδημιών διεξήχθη μεικτός αγώνας των κοριτσιών με τους βετεράνους που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή.

Στο πρώτο σετ έπαιξαν οι βετεράνοι με τα κορίτσια, τα οποία στάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι στα μεγάλα ονόματα του ελληνικού βόλεϊ. Παρότι η ομάδα των βετεράνων προηγήθηκε με αρκετή διαφορά, τα κορίτσια πάλεψαν τον αγώνα και το σκορ πήγε 17-25. Στο δεύτερο σετ οι ομάδες παρατάχθηκαν μεικτές, με Ντράγκοβιτς, Φάκα και Αμαριανάκη από τη μία πλευρά, και Ουτζή, Μηνούδη, Παπακυριάκου από την άλλη. Πραγματικά ήταν ένα πολύ ωραίο σετ με πάθος και δύναμη εκατέρωθεν. Η ομάδα του Μηνούδη προηγήθηκε με αρκετή διαφορά φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους. Σε μια αμφισβητούμενη φάση η διαμαρτυρία του Γιάννη Φάκα είχε σαν αποτέλεσμα την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή. Τελικά η ομάδα μάζεψε τη διαφορά και το σετ έληξε 25-21 υπέρ της ομάδας των Μηνούδη, Παπακυριάκου και Ουτζή. Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων για τις κοπέλες. Τον λόγο πήρε η αντιδήμαρχος του Διονύσου κυρία Στασινοπούλου η οποία συνεχάρη την ομάδα για την άνοδο της. Τις απονομές έκαναν η αντιδήμαρχος, ο κύριος Χρήστος Σύλλας εκ μέρους της ΕΟΠΕ και ο τέως δήμαρχος του Αγίου Στεφάνου Στέλιος Κοροβέσης. Στο προαύλιο του γυμναστηρίου ακολούθησε γεύμα και αναψυκτικά.

της Ρένας Δημητρακοπούλου

 {gallery}/New_Site/2016-2017/TOPIKO/agiosstefanos/vravefsis{/gallery}