Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναγέννηση στο βόλεϊ του "Αριστοτέλη"

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 διεξήχθη η πρώτη αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΜ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας).

Η ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας αγωνίστηκε εντός έδρας στο ΔΑΚ Φλώρινας με αντίπαλο τον Αστέρα Γρεβενών. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αστέρα με 0-3 σετ. Δίκαιη η νίκη των φιλοξενουμένων, έγινε ένας καλός αγώνας με δυνατό ρυθμό μόνο στα δύο πρώτα σετ όπου το προβάδισμα πήρε η ομάδα του Αστέρα με 0-2 (16-25) , (10-25) στο τρίτο σετ η ομάδα του Αριστοτέλη δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην εμπειρότερη ομάδα του Αστέρα και έχασε το τρίτο σετ με (5-25).

Είναι βέβαιο ότι κάτι ξαναγεννιέται μετά από αρκετό χρονικό διάστημα στο βόλεϊ της Φλώρινας και ειδικότερα στην ομάδα του Αριστοτέλη με την παρουσία της ομάδας γυναικών στο τοπικό πρωτάθλημα.

Σημαντική ήταν και η παρουσία των φιλάθλων, που δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουν την προσπάθειά τους οι παίκτριες του Αριστοτέλη και ο προπονητής κ. Συμεών Γαβριήλ.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας και οι αθλήτριες, ευχαριστούν θερμά τους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να ενισχύσουν την νέα αυτή προσπάθεια του Αριστοτέλη κάτι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Κατά την διάρκεια της προθέρμανσης τραυματίστηκε σοβαρά η αθλήτρια του Αριστοτέλη, Σιδερίδου Δήμητρα και αποχώρησε από το γήπεδο .


Η σύνθεση του Αριστοτέλη : Πετανίδου Κωνσταντίνα libero, Ρίζου Σοφία, Φιλιππίδου Αγνή, Ζαχαριάδου Σοφία, Καράμπαλη Δικαία libero, Τσίρου Δήμητρα, Τσάφκα Ζωή, Ζαχαριάδου Μαρία, Μάντσου Κωνσταντίνα, Σιδερίδου Δήμητρα,Παπαδημητρίου Μαρία,Κούλη Μαρία.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.