Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάγωσε στην άμυνα το Κουκάκι. Δίκαιη ήττα απο το Γαλάτσι.

Με όπλο την πολύ καλή άμυνα και την αποτελεσματική επίθεση, η  ομάδα του Γαλατσίου πήρε μια δίκαιη νίκη μέσα στην έδρα της, απέναντι στο Κουκάκι.

Οι αθλήτριες του Κουκακίου βρέθηκαν σε κακή ημέρα στο κομμάτι μπλοκ-άμυνα και παρότι πίεσαν σε αρκετά σημεία, δεν κατάφεραν να βρούν ρυθμό για να πετύχουν κάτι παραπάνω στον αγώνα.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε δυνατά για τις γηπεδούχες, παίρνοντας προβάδισμα με 9-6. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και πήραν το προβάδισμα με 16-15, χωρίς όμως αυτό να έχει την ανάλογη συνέχεια. Πιέζοντας στο σερβίς και παίρνοντας συνολικά 6 άσους στο 1ο σετ, ήρθε το τελικό 25-20.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ, παρά την είσοδο της Δρακουλάκου στην Παρλά και της Χριστοφοράκη στην  Ε.Παναγοπούλου,με το Κουκάκι να πιέζει απο το σερβίς ισοφαρίζοντας στο 18-18 και με τις ομάδες να πηγαίνουν μαζί μέχρι το 21-21. Στο τέλος όμως, το Γαλάτσι  με την αρχηγό του Ζ.Παναγοπούλου στο σερβίς, το σετ έγινε 25-23, κάνοντας το 2-0.

Στο τρίτο σετ έγινε η προσπάθεια για την υπέρβαση απο τις Κουκακιώτισσες αλλά η κακή εικόνα στην άμυνα και η πολύ σταθερή απόδοση των κοριτσιών του Βασίλη Ζαρκάδα, δεν επέτρεψαν κάτι παραπάνω.

Απο τις γηπεδούχες ξεχώρισαν οι Ζ.Παναγοπούλου, Μυλωνά και Παπαγεωργίου σαν λίμπερο ενώ οι Ματζώρου και Ντόντα πήραν σημαντικούς πόντους για την ομάδα τους.

Απο το Κουκάκι μόνο η Βλάγκα είχε διψήφιο αριθμό πόντων με 14 έχοντας 4 μπλοκ, ενώ απο κοντά ήταν και οι Γεωργίου-Κίτσιου και Δρακουλάκου με 9 και 8 πόντους αντίστοιχα, με την πρώτη να βρίσκεται σε καλή μέρα επιθετικά και τη δεύτερη να πιέζει απο τη θέση του σερβίς και να συμβάλλει τα μέγιστα στην υποδοχή.

ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου – ΠΑΟ  Κουκάκι 3-0 (25-20, 25-23, 25-22)

Διαιτητές: Κομιανού Φ., Ρηγόπουλος Π., Σταυράτη Φ.

ΑΕΣ Ενωση Γαλατσίου (Ζαρκάδας): Παναγοπούλου, Ντόντα, Μυλωνά, Κανελλοπούλου, Μαντζώρου, Μάλλιου, Παπαγεωργίου (λ) (Μαντέλλου, Μίχου, Ναυπλιώτη)

ΠΑΟ Κουκάκι (Κερκινές): Κανδυλιάρη 6 (5/12 επ., 1 άσος), Βλάγκα 14 (9/17 επ., 1 άσος, 4 μπλοκ), Παρλά 1 (1 άσος), Περάκη, Κιρμανίδου 5 (3/6, 1 άσος, 1 μπλοκ), Γεωργίου-Κίτσιου 9 (8/20 επ.,  1 άσος), Παναγοπούλου (λ -54% υπ.) (Δρακουλάκου 8 (4/15 επ. , 4 άσοι), Μαστοροπούλου 2 (2 άσοι), Χριστοφοράκη  (λ-47%), Μαυρογένη 3 (2/5 επ., 1 μπλοκ), Ζαλαχώρη, Καραντώνια,  Μαθιουδάκη)

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.