Με νίκη έκλεισε τη χρονιά το ΔΑΣΩ

Με νίκη έκλεισε η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΔΑΣΩ την χρονιά 2018, κερδίζοντας εκτός έδρας την ομάδα ΑΕ Ελπίδα Τούμπας με 0-3 (15-25, 08-25, 21-25).

Με την νίκη αυτή εδραιώθηκε στη τετράδα (τρίτη) του της βαθμολογίας. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα διεκδικήσουνε την άνοδο που είναι και στόχος της ομάδας.

Ο προπονητής του ΔΑΣΩ στον συγκεκριμένο αγώνα είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες που είχε στην διάθεση του.

Τα σετ : 19-25, 08-25, 21-25

Α.Ε. Ελπίδα Τούμπας (Μάμαης): Καφετζοπούλου, Ιτσιου, Κυρατλή(λ), Σκλόπη, Βαρδάκα, Μαυρομάτη, Μπουλιώνη (λ), Ζαχαριάκη, Κεσίδου, Αγοραστούδη, Αποστολοπούλου, Βέντσιου.

ΔΑΣΩ (Πυργιώτης) : Μαλακίδου, Δόση, Καριοφυλλίδου, Χ΄ιωακείμ, Σκουλούδη, Μαλίκα, Γεωργιάδου(λ), Παπαδοπούλου, Γκούντα, Μπαχαράκη, Μπόσμαλη, Καλομοίρη, Χ΄αντωνίου, Σιάκη(λ).

Διαιτητής : Λαδας Στέργιος

Σημειωτής : Πασπαλά Αικατερίνη-Μαρία

Την Τετάρτη 09 - 01- 19 στις 21:30 στο Κονταξοπούλειο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΔΑΣΩ, θα υποδεχθεί την ομάδα του ΟΠΑΘ Περσέα.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΑΣΩ :
(Από αριστερά όρθιοι : Παυλίδης(έφορος), Παπαδοπούλου, Σκουλούδη, Πυργιώτη, Καλομοίρη, Χατζηιωακείμ, Μπαχαράκη, Μπόσμαλη, Πυργιώτης(προπονητής).
Από αριστερά καθήμενοι : Σιάκη, Δόση, Καριοφυλλίδου, Μαλακίδου, Μαλίκα, Γκούντα, Γεωργιάδου. )