Ηττήθηκε η ΑΕΛ από τη Φθία

Την ήττα γνώρισε η ΜeditrustΑΕΛ στην Λαμία από την ομάδα της Φθίας με 3-0 σετ.

Η ΜeditrustΑΕΛ μπήκε μουδιασμένη στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να παίρνουν από νωρίς το προβάδισμα (6-2, 7-3), καταφέρνοντας να το κρατήσουν σε όλο το πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησαν με 25-18.

 Μετά το 1-0, η ΜeditrustΑΕΛ θέλησε να... απαντήσει και μπήκε πιο φουριόζα στο δεύτερο σετ. Έτσι, πήρε προβάδισμα (7-4) και το διεύρυνε μάλιστα (13-8). Οι γηπεδούχοι ωστόσο μείωσαν και κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ (19-17, 23-21), καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν σε 23-23. Από εκείνο το σημείο, οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι, με την Φθία να το κερδίζει στις λεπτομέρειες με 29-27.

 Έχοντας πλέον τον αέρα του 2-0 και την ψυχολογία , η Φθία πατούσε καλύτερα στο τρίτο σετ, διατηρώντας συνεχώς ένα μικρό προβάδισμα (4-2, 8-5, 12-7, 15-12 ). Οι Βυσσινί ωστόσο, προσπάθησαν να απαντήσουν ισοφαρίζοντας σε 18-18 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Οι δύο ομάδες πήγαν πόντο-πόντο (20-20, 22-22, 23-23), με τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-0 με 26-24.

Ο Νίκος Καλαθάς δήλωσε: Αν και κάναμε μια μουδιασμένη αρχή στο πρώτο σετ, στα επόμενα δυο ήμασταν επαρκώς βελτιωμένοι για να τα κατακτήσουμε! Αυτό μας το στέρησε πρώτον η κακή διαχείριση κάποιων κομβικών φάσεων από εμάς και κατ επέκταση δυστυχώς η διακριτικότατη υπέρ των γηπεδούχων διάθεση της διαιτησίας. Η Φθία ήταν πολύ καλή και διαβασμένη σήμερα, άξιζε τη νίκη όπως και την πήρε. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι το όποιο η διαιτησία δεν άφησε να εξελιχθεί όπως έπρεπε. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να παλεύουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Τα σετ: 25-18, 29-27, 26-24

ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (Χ. Μακρή): Παπαθωμόπουλος, Κωσταράς, Γαληρόπουλος, Ράπτης, Μακρής, Μπελούμπασης, Αντωνακάκης, Γιαννέλης, Νάτσιος, Πλιάτσικας, Δημουλάς

ΑΕΛ (Ν. Καλαθάς): Μακρής-Τσιάρας, Μπαλάσας, Αρχοντής, Παπαστεργίου, Δορδοκίδης, Ματούλας, Σαμιώτης, Μαντάρας, Γραμμένος, Τσιώλης, Γρούσπας, Αποστολούλης, Δημόπουλος.

From: <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>