Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το 2 στα 2 ο Φιλαθλητικός

Για την 2 η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα του Φιλαθλητικού κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 και να παραμείνει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα μαζί με την συμπολίτισσα Φθία.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο πριν καν αρχίσει διότι υπήρξε η απουσία του Κατρή που άφηνε ένα κενό στο κέντρο αλλά και του Τσιούμα (υπηρετεί την πατρίδα ) στην θέση του LIBERO.Σαν να μην έφταναν αυτά ήρθε και το απρόοπτο με τον αρχηγό Τζουβάρα να τίθεται εκτός μάχης λόγω ίωσης.

Η Ομάδα παρατάχθηκε με 6 παίχτες στον αγωνιστικό χώρο αλλά Μιχαλόπουλος και φλώρος δεν άφησαν να φανεί το κενό που άφησαν οι συμπαίχτες τους , πέρα από κάποια μικρά νεκρά διαστήματα.

Στο πρώτο σετ με όπλο το σέρβις  του Καρβούνη η Λαμιώτικη ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ με 11-0 και 13-4 και συντήρησε ως το τέλος την διαφορά με κύριους εκφραστές επιθετικά  τους Κουτρομάνο και Φλώρο κατακτώντας το με 25-19.Στo 2o σετ οι 2 ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 17-17 αλλά τα πολλά λάθη στην υποδοχή και στα τελειώματα των φάσεων δώσανε την ευκαιρία στους έμπειρους Θεσσαλούς να ισοφαρίσουν σε 1-1 με 20-25.

Το τρίτο σετ ο Φιλαθλητικός κρατούσε ένα μικρό προβάδισμα το οποίο διατήρησε ως το τέλος και έκανε σχετικά εύκολα το 2-1 με 25-18.Στο 4ο σετ φάνηκε η κούραση και στις 2 ομάδες με πολλά λάθη εκατέρωθεν στα τελειώματα των φάσεων .Με τον Τύρναβο να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα 2-3 πόντων και παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων με κύριο εκφραστή τον Μπενιάτα να γυρίσει το σετ και να κατακτήσει τους 3 βαθμούς της νίκης,  το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ ισοφαρίζοντας με 22-25 ο Τύρναβος.

Το τάι μπρέικ ήταν υπόθεση των 2.Αρχικά ο Καρβούνης πίεσε από την γραμμή του σέρβις και μετέπειτα ο Μπενιάτας τελείωνε τις μπάλες μην δίνοντας περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Τυνάβου. Το σετ κατακτήθηκε με 15-5 και η Λαμιώτες πρόσθεσαν άλλους 2 βαθμούς στον πίνακα μοιράζοντας την κορυφή με την ΦΘΙΑ όπου αντιμετωπίζει και την 3η Αγωνιστική ως φιλοξενούμενη στο Χαλκιοπούλειο.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα προπονείται μία φορά την εβδομάδα και αυτή στο 1ο Γυμνάσιο.

Τα σετ: 25-19, 20-25, 25-18, 22-25, 15-5

 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: Καρβούνης, Φλώρος, Κουτρομάνος, Μιχαλόπουλος, Μπενιάτας, Μαυράδας

 ΑΟΛ ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Ραούλης, Πατσιαβούρας, Λιλής, Ευαγγελόπουλος, Παπανικολάου, Λάκης, Κατσαρός, Δημητριου-Αλβανός.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.