Ο Άρης πρωταθλητής β εθνικής μετ' επεισοδίων


Ο Άρης μετά από ένα χρόνο απουσίας διεκδικεί την άνοδο στην α2 κατηγορία καθώς βγήκε πρωταθλητής.

Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα επικράτησε στον τελευταίο τελικό 3-0 της Ένωσης Τούμπας στο γήπεδό της.
Ο αγώνας εκτός από αγωνιστικό ενδιαφέρον στιγματίστηκε και από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο δεύτερο σετ όταν εισέβαλαν στο γήπεδο με αποτέλεσμα τα ΜΑΤ να προσπαθήσουν να τους απωθήσουν και να διακοπεί για λίγο ο αγώνας.
Υπενθυμίζουμε ό,τι ο αγώνας ήταν ειδικής διαχείρισης.
Στο αγωνιστικό σκέλος ο Άρης ήταν καλύτερος της ΜΕΝΤ στον αγώνα κι έτσι πήρε δίκαια το εισιτήριο στην α2 κατηγορία ανδρών.
Ο προπονητής των πρωταθλητών, δήλωσε: «Ξέραμε πως για εμάς ήταν μονόδρομος. Είχαμε απέναντι μας μια δυνατή έμπειρη ομάδα, αλλά μπορέσαμε να την κερδίσουμε γιατί όλα τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και μυαλού. Δουλέψαμε σκληρά για να φέρουμε την ομάδα σε αυτήν την αγωνιστική κατάσταση. Στον δεύτερο ήμασταν μία άλλη διαφορετική ομάδα και δώσαμε μία απάντηση ότι ο Άρης υπάρχει για το βόλεϊ. Έχουμε ένα βήμα ακόμη να ανεβούμε στην Α2»
Τα σετ 21-25, 19-25, 21-25
Ένωση Τούμπας (Σταματίου): Ναζίρης, Θεοδωρίδης, Μουράτης, Δανάς, Κουτρούτσιος, Καλιανίδης, λ Τσιρέλης, Ταλαμπίρης, λ Κίτσιος.
Άρης (Πάτρας): Τσαγγαλίδης, Χριστόπουλος, Γκιτέρσος, Τέλιος Κ., Αλεξάκης, Σκαρλατίδης, λ Αντωνιάδης, Φραγκουλίδης, Βιλδιρίδης, Τέλιος Γ., Παπαζαχαρίας, λ Κάλφας.
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Μαυρίδης, Πασπαλά Κ.