Ολοκληρώνονται οι τελικοί στην Β Εθνική Γυναικών (ΕΠΕΣΘ) (VIDEO)

Η συναρπαστική σειρά των φετινών τελικών της Β Εθνικής Γυναικών στην ΕΠΕΣΘ, φτάνει στο τέλος της το απόγευμα της Κυριακής 26 Απριλίου (19.00).

Ο Καμπανιακός και η ΜΕΝΤ θα αναμετρηθούν για τελευταία φορά στη φετινή σεζόν, με έπαθλο την άνοδο στην Α2 Γυναικών και το γυμναστήριο της Χαλάστρας αναμένεται να κατακλυστεί από φίλους του βόλεϊ που θέλουν να παρακολουθήσουν την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για έκτη φορά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο Καμπανιακός νίκησε δύο φορές (3-1, 3-2), αλλά παρά το πλεονέκτημά του η ΜΕΝΤ πέτυχε ισάριθμες νίκες στους δύο πρώτους τελικούς (3-0, 3-2) και ισοφάρισε τη σειρά. Ενδιάμεσα, η ομάδα της Τούμπας είχε αποκλείσει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ με 3-1.
Η ΜΕΝΤ βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό της Β Εθνικής, ενώ ο Καμπανιακός ανέβηκε φέτος από την Τοπική Κατηγορία.

* Τα ρόστερ των δύο φιναλίστ: 
{module OMRON IN}

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Θεοδώρα Ρογκότη (Α), Στέλλα Μητροπούλου, Μαντώ Φαλέγκου, Κλαίρη Γερακούδη, Κρυσταλένια Μητροπούλου, Μαρία Ροΐδου, Ελευθερία Παππά, Ολγα Μαργαριτοπούλου, Μαρία Λιακοπούλου, Ασπασία Χαγιάρη, Εφη Κελπέκη, Νάνσυ Κηπουρού, Αγγελίνα Κελπέκη, Ευαγγελία Λιλιοπούλου, Κατερίνα Γουγούλα, Κατερίνα Ακριβοπούλου. Προπονητής: Κώστας Αγγουράς.
ΜΕΝΤ: Μαρία Φασούλη (Α), Βάνα Πετρουλάκη, Ειρήνη Κωλέττα, Σμαρώ Νικούλη, Ειρήνη Μαλακίδου, Αθηνά Μετριτίδου, Ερικα Ζιούτα, Χαρά Βλαχοδήμου, Ελένη Προβοπούλου, Δόμνα Παναγιωτίδου, Δανάη Κωφίδου, Νεφέλη Κονκούρη. Προπονητής: Γιάννης Τσαϊρέλης.

Μια γεύση από τα όσα συνέβησαν μέχρι τον αυριανό τελικό, μπορείτε να πάρετε από το Pre-Game Video της ΕΠΕΣΘ TV

 

 

 

Πολυμέσα