Εξαιρετική εμφάνιση της Ένωσης Ιλίου

Καταθέτοντας ψυχή και πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση οι γυναίκες της Ένωσης έφτασαν σε μια ακόμη σημαντική νίκη στον δρόμο της ανόδου, καθώς επικράτησαν με ανατροπή 3-1 σετ του μαχητικού Μοσχάτου για την 13η αγωνιστική ημέρα της ΕΣΠΕΔΑ και διατηρήθηκαν μόνες πρώτες στην βαθμολογία.

 

Οι αθλήτριες μας ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες της Βάσως Νικούλη και μετά το πρώτο σετ που χάθηκε εύκολα με 25-11, έμειναν συγκεντρωμένες και επέστρεψαν στο παιχνίδι με το βλέμμα καρφωμένο μόνο στο τρίποντο και το πόδι στο γκάζι.

Αγωνιζόμενες με πάθος έφτασαν εύκολα στην ισοφάριση με 25-17, ενώ στο δεύτερο σετ αν και έμειναν πίσω με 20-18, το γύρισαν αμέσως υπέρ τους κάνοντας το 25-22 και παίρνοντας κεφάλι στο παιχνίδι με 2-1 σετ.

Στο τέταρτο σετ έχοντας την ψυχολογία στα ύψη οι αθλήτριες μας δεν άφησαν το Μοσχάτο να πιστέψει πως μπορεί να φύγει με κάτι θετικό από το παιχνίδι, φτάνοντας εύκολα στο 25-10 και παίρνοντας ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο.

Αξίζουν πολλά μπράβο στα κορίτσια μας που για μια ακόμη βραδιά έδειξαν την ποιότητα της ομάδας και έβγαλαν ψυχή σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί εκτός έδρας την Τετάρτη (1/2, 21:00) με τον Κυζικό Νέας Περάμου.

Τα σετ: 11-25, 25-17, 25-22, 25-10

Ένωση Ιλίου (Νικούλη): Μπούτα, Καραγιαννίδη (λ), Καραχάλιου (λ), Μπανάσιου, Καποδίστρια, Καλιαφεντάκη, Κουτσοδημητροπούλου, Δήμα, Χατζάκη, Ντεμάϊ Ν., Ντασιώτη, Βήχου, Ντεμάϊ Σ., Ευθυμίου

Μοσχάτο (Χαλβατζή): Παπαχρήστου, Στρατηγού, Μπουλά, Βαΐτση, Αντωνάκη, Καρακατσάνη (λ), Ραπανάκη, Λίτο, Αδαμίδου, Σουβατζηδάκη, Χαλατσάκου (λ), Παυλοπούλου, Νικολαϊδου.