Εκτός έδρας νίκη για τον Μυγδονιακό

Την νίκη που δεν κατάφερε δύο φορές στην έδρα του ο Μυγδονιακός, διεκδίκησε και πήρε εκτός έδρας από την ομάδα του Πειραματικού, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής.

Στο Γυμναστήριο του Βότση την Κυριακή 22/10/2017 και με τελικό αποτέλεσμα 3-1(24-26)(25-20)(25-23)(25-19) η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού "απέδρασε" έχοντας πάρει τους 3 βαθμούς που χρειαζόταν.

Το πρώτο σετ ξεγλίστρησε από τις Πορτοκαλί στους τελευταίους πόντους, με τις γυναίκες του Συλλόγου Αποφοίτων Πειραματικού να κάνουν λιγότερα λάθη και να είναι πιο ψύχραιμες. Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Μυγδονιακού δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την χαλαρότητα που διέκριναν από την άλλη πλευρά του φιλέ, αλλά υπέπεσαν σε αυτό το σφάλμα οι ίδιες στο 3ο σετ. Ευτυχώς για την ομάδα του Δρυμού τα τεχνικά σερβίς έσωσαν την παρτίδα και στο 4ο σετ έκλεισαν το φύλλο αγώνα σημειώνοντας την 1η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας της επόμενης Κυριακής είναι στο ΔΑΚ Μυγδονίας με αντίπαλο την Αναγέννηση Ρυσίου.


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Αξάρη Αναστασία, Καραγιάννη Θέη, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Χατζίκου Βίκυ, Καραντάκη Δήμητρα, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ: (Μανθάτης Βασίλης) Σαλταφερίδου Μάρθα (C), Μανωλοπούλου Κων/να, Θωμοπούλου Αγγελική, Κολοκοτρώνη Τάνια, Καφαλτζή - Ζίκου Χρύσα, Καψαχείλη Παναγιώτα, Νικήσιανλη Ελευθερία (L), Κοντραφούρη Σταυρίνα (L), Παππά Κων/να, Νέτζα Δήμητρα, Δερμιτζάκη Κέλλυ, Κύρλα Ελένη, Στούμπου Αναστασία, Καραδήμου Τάνια.