Αναγεννήθηκε με το Ν. Ρύσιο ο Μυγδονιακός

Στον αγώνα με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, που έχει καθιερωθεί να είναι τα τρία τελευταία χρόνια πάντα αγώνας ιδιαίτερης σημασίας, νίκησε η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής της ΕΠΕΣΘ.

Με τελικό αποτέλεσμα στις 29/10/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας 3-1(25-20)(23-25)(25-19)(25-13) και πλέον 7 βαθμούς ενισχύεται η θέση στη βαθμολογία για το Μυγδονιακό και ξεχωρίζουν πλέον οι πρωταγωνιστές.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με πολύ πάθος τον αγώνα και το 1ο σετ κατέληξε στις ορεξάτες, αλλά αγχωμένες, Πορτοκαλί. Το 2ο σετ αν και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο, χάθηκε πριν το τέλος και μετά από αντεπίθεση διαρκείας της Αναγέννησης. Στο 3ο σετ τα κορίτσια από το Ν. Ρύσιο δοκίμασαν τα πάντα για να κόψουν τον αέρα της αντιπάλου τους, αλλά τίποτα δεν ήταν αρκετό. Με πολύ καλή διάθεση και πείσμα τα κορίτσια της Μυγδονίας δεν άφηναν περιθώρια αντίδρασης στην φανερά κουρασμένη ομάδα του Ν. Ρυσίου και το 4ο σετ έγινε μονόλογος για τον Μυγδονιακό.

Άξιο λόγου για τον αγώνα είναι ότι η προπονήτρια του Μυγδονιακού κα Άντζυ Τρύψια, δοκίμασε την 12χρονη αθλήτρια και παγκορασίδα Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, δεδομένου ότι προετοιμάζει από τώρα τις μικρές της ομάδας για την συνέχεια όχι μόνο του Πρωταθλήματος Γυναικών, αλλά και για το Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων.

Ο επόμενος επίσης πολύ σημαντικός αγώνας με τον Ηρακλή 2015 στο Κατσάνειο, είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 5/11/2017 στις 18:00.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Καραγιάννη Θέη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Καραντάκη Δήμητρα, Γιάμπαστου Κατερίνα, Λάκη Μαρία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ: (Μητρούδης Βασίλειος) Ριζοπούλου Ίνκα (C), Μπαλάσα Ευαγγελία, Καντούρη Χρύσα, Ανασίδου Σοφία, Σάγκοβιτς Δήμητρα, Πετίδου Μάγδα, Φουτσιτσάκη Δώρα (L), Γκαμάνη Ειρήνη (L), Χριστολιάκου Αλεξάνδρα, Πήττα Νικολέτα, Γιοβανέκου Μαρία, Δημητριάδου Χρύσα, Κουτσομάρκου Ανδριανή, Κουτούπα Αναστασία.