Δύσκολη έξοδος για το Κουκάκι στη Μεταμόρφωση.

Δίκαιη ήττα απο την ανώτερη ομάδα του ΑΟ Δεξαμενής-Μεταμόρφωσης γνώρισε για την 8η αγωνιστική η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Κουκακίου με 3-0 σετ.

Ο αγώνας που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό Μεταμόρφωσης ήταν παράσταση για ένα ρόλο μιας και οι γηπεδούχες δεν έχασαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλο τον αγώνα.

Οι αθλήτριες του Κουκακίου δεν μπόρεσαν να βρούν επιθετικές λύσεις απέναντι στο πολύ καλό μπλόκ – άμυνα της Μεταμόρφωσης, ενώ ο συνδιασμός των πολλών λαθών (25 συνολικά) έφερε εύκολα το τελικό 3-0.
Σημαντικές οι απουσίες των Γεωργίου-Κίτσιου και Χριστοφοράκη για επαγγελματικούς λόγους αλλά και της τραυματισμένης Δεμπεγιώτη.

Στους κερδισμένους πόντους, η Βλάγκα συνέβαλλε με 12 πόντους, ενώ η Μαυρογένη συμπλήρωσε άλλους 9. Σημαντική η συμμετοχή της Αδαμίδου και η συμβολή της με 2 πόντους, καθώς ήταν ο πρώτος της αγώνας της με συμμετοχή σαν ακραία για ολόκληρο σετ, μετά τον τραυματισμό της τη περσινή χρονιά.

ΑΟ Δεξαμενή-Μεταμόρφωση- ΠΑΟ Κουκάκι 3-0 (25-17, 25-20, 25-21)

Διαιτητές : Παγκοζίδης, Ταλάρου, Πέρρου

ΑΟ Δεξαμενή-Μεταμόρφωση (Αρμάος): Φακίνου, Μπέλση, Βογιατζόγλου, Λαμπράκη, Σούρπη, Φουντουλίδη, Πολίτη (λ) (Κοχλιού)

ΠΑΟ Κουκάκι (Κερκινές): Περάκη, Βλάγκα 12 (9/19 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Παρλά 4 (2/14 επ., 2 άσοι), Μαυρογένη 9 (7/26 επ., 2 μπλοκ), Δρακουλάκου 8 (5/18 επ., 3 άσοι), Ζαλαχώρη, Παναγοπούλου-λ (57% υπ.) (Μαστοροπούλου, Κιρμανίδου 1 (1 άσος), Αδαμίδου 2 (2/4 επ.), Κανδυλιάρη 1 (1/5 επ.)