Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια νίκη και μια ήττα για τον Μυγδονιακό

Σε ήττα με 1-3(17-25)(25-10)(20-25)(17-25) οδηγήθηκαν οι νεάνιδες του Μυγδονιακού από τις αντίστοιχες του Απόλλων Καλαμαριάς, αφού την Δευτέρα 8/1/2018 στο ΔΑΚ Μυγδονίας δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που παρουσίασαν από την αρχή του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενες πίεσαν από το σερβίς και με βασικά χαρακτηριστικά την πολύ καλή άμυνα και το μπλοκ, αντιμετώπισαν εύκολα τις περισσότερες επιθετικές ενέργειες του γηπεδούχου Μυγδονιακού. Με όπλο μόνο την επίθεση και χωρίς πλεονέκτημα σε κάποιο τομέα, τα κορίτσια του Μυγδονιακού δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το να κερδίσουν εύκολα ένα σετ και να κυνηγούν στο σκορ τον Απόλλωνα στα υπόλοιπα.

Για το πρωτάθλημα νεανίδων υπολείπονται 2 αγωνιστικές στον όμιλο, με σημαντικότερο βαθμολογικά πλέον τον αγώνα της Δευτέρας 15/1/2018 με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραγιάννη Θέη (C), Μυλωνά Άννα, Καραντάκη Δήμητρα, Λάκη Μαρία, Χατζησακούλα Χριστίνα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Δάκου Λιάνα (L), Ιορδανίδου Αθανασία (L), Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μαράνα Γεωργία, Κωστοπούλου Γεωργία, Λεούδη Μηλένα, Χατζησακούλα Ησαία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: (Σούρβαλης Ιωάννης) Χατζηανδρέα Αικατερίνη (C), Τσιφιτοπούλου Ζωή, Γερομιχαλού Δέσποινα, Κυριακίδου Έλλη, Μουρατίδου Μαρία, Γκορίτσα Χριστίνα, Σουλιώτη Θεοδώρα (L), Μαρμαρίδου Μ., Τζανέρη Αλίκη, Γιακουμάκη Μαριέττα, Γερομιχαλού Α.

 Εντυπωσίασαν οι Γυναίκες

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο 2018 και στον 2ο γύρο της Β' Εθνικής κατηγορίας έκανε η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού, κερδίζοντας την Κυριακή 7/1/2018 με 1-3(25-17)(13-25)(20-25)(17-25) στο Κλειστό της Γέφυρας την τοπική ομάδα του Ηρακλή.

Με εξαίρεση το 1ο σετ, ο Μυγδονιακός μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να διακόψει το αήττητο του Ηρακλή Γέφυρας στην έδρα του που τον είχε οδηγήσει στην 2η θέση μέχρι το τέλος του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα, φάσεις διαρκείας και ποιοτικό volley στους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στις κερκίδες για να τις υποστηρίξουν και υποσχέθηκαν αγωνιστικά, δυναμική συνέχεια στο Πρωτάθλημα Β' Εθνικής μέχρι το τέλος του.

Ο επόμενος αγώνας των Πορτοκαλί είναι εκτός έδρας την Κυριακή 14/1/2018, με αντίπαλο την ομάδα των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων που ηγούνται του Πρωταθλήματος της κατηγορίας.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Καραγιάννη Θέη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Kατερίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ: (Μηλοβιανού Ελευθερία) Χαλιαμπάλια Ελένη (C), Μπίτση Βασιλική, Λιλιοπούλου Ευαγγελία, Παπαδοπούλου Πέρσα, Σταυροθεοδώρου Εύα, Κοντονάσιου Δέσποινα, Κοντογιάννογλου Γεωργία (L), Κούγκα Ανδρομάχη (L), Κελπέκη Έφη, , Καφετζή Λίνα, Τερζόγλου Κυριακή, Τζινλή Αναστασία.

 

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.