Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου 2018-2019

Η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με το προπονητικό τιμ να έχει να επιλέξει από ένα ποιοτικό και κυρίως εξελίξιμο ρόστερ, όπως παραδοσιακά είθισται να είναι ο τρόπος λειτουργίας της.

Αρχιτέκτονας της ομάδας για 9η συνεχή αγωνιστική περίοδο είναι ο προπονητής Αντώνης Πούμπουρας ο οποίος θα έχει ως συνεργάτες του το Νικηφόρο Γιαννόπουλο (βοηθόπροπονητή), ο οποίος επέστρεψε στο σύλλογο μετά από δύο αγωνιστικές περιόδους, και την Αφροδίτη Χατζησωκράτη (βοηθός προπονητή) η οποία μετά πολυετή καριέρα ως αθλήτρια του συλλόγου εντάσσεται στο προπονητικό τιμ.

Τη δουλειά των προπονητών συμπληρώνει ο γυμναστής Άρης Καραθάνασης ο οποίος θα βρίσκεται στο σύλλογο για δεύτερη συνεχή αγωνιστική χρονιά. Από το προπονητικό τιμ αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους μετά από δύο αγωνιστικές περιόδους ο Βαγγέλης Λεκάκος, τον οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί για την προσφορά του.

Η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ προχωρήσαν στις ακόλουθες μετεγγραφικές κινήσεις, ώστε η γυναικεία ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους..

Έτσι, από την ομάδα αποχώρησαν οι εξής αθλήτριες :

Αφροδίτη Χατζησωκράτη (σταμάτησε), Αγγελική Λιούκα (Α.Ε. Μαγκουφάνας «η Αθηνά» 2004), Δήμητρα Βασσάλου (Α.Ε. Αγίας Παρασκευής), Ρέα Παναγιώτου (Γ.Σ. Αστέρας Αγίου Δημητρίου- υποσχετική), Γιώτα Βλασσερού (Α.Σ. Ηλιούπολης), Ναταλία Κωτσιάκη (Ένωση Βύρωνα),Κατερίνα Οικονομοπούλου (Α.Σ. Απόλλων Καλαμάτας), Κορίνα Λαδογιάννη (Α.Ο. Νηαρ Ηστ).

Ο Α.Σ. Παπάγου ευχαριστεί όλες τις προαναφερθείσες αθλήτριες για τη συνεργασία τους και τους εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι κάνουν.

Αντίθετα, στην ομάδα εντάχθηκαν οι εξής αθλήτριες :

Μαριεύη Ζούρου, Νάντια Μωραϊτίδου, Μαρία Καραμαούνα, Λυδία Βλάγκα, Κέλλυ Φράγκα, Ισιδώρα Γούλα, Γεωργία Μεσαρετζίδη, Μικαέλα Μπουντούρογλου, Νεφέλη Μολυβιάτη, Δήμητρα Κατσούλη, Λαμπρινή Γεωργαντά.

Ο Α.Σ. Παπάγου καλωσορίζει στην ομάδα τις παραπάνω αθλήτριες κι ευχαριστεί τα σωματεία τους για τη συνεργασία που έδειξαν.

Έτσι σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις από τη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, οι επιλογές για τη για τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου θα προέρχονται από τις παρακάτω αθλήτριες :

Επίθετο Όνομα Έτος γέννησης Θέση Ομάδα 2017-2018
Βλάγκα Λυδία 1992 Κεντρική Π.Α.Ο. Κουκακίου
Γεωργαντά Λαμπρινή 2003 Ακραία Α.Ο. Νηαρ Ηστ
Γούλα Ισιδώρα 1996 Λίμπερο Πανελλήνιος Γ.Σ.
Εμμανουήλ Αναστασία 2000 Λίμπερο Α.Σ. Παπάγου
Ζούρου Μαριεύη 1996 Ακραία Α.Π.Σ. Αλίμου
Καραμαούνα Μαρία 1998 Ακραία Ζ.Α.Ο.Ν.
Καρατζοπούλου Βασιλική 1993 Ακραία/Λίμπερο Α.Σ. Παπάγου
Κατσίκα Σοφία 1996 Ακραία Α.Σ. Παπάγου
Κατσούλη Δήμητρα 2002 Ακραία Ε.Α.Ο. Σπάτων
Λινοξυλάκη Αντιγόνη 2004 Ακραία/Διαγώνια Α.Σ. Παπάγου
Μανώλαινα Γεωργία 1998 Πασαδόρος Α.Σ. Παπάγου
Μεσαρετζίδη Γεωργία 2000 Πασαδόρος Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004
Μολυβιάτη Νεφέλη 2000 Κεντρική Ο.ΠΕ.Χαλκίδας
Μπαρουξή Ευδοκία 1998 Ακραία/Διαγώνια Α.Σ. Παπάγου
Μπουντουρογλου Μικαέλα 1999 Ακραία/Διαγώνια Α.Ο.Ν.Αργυρούπουλη
Μωραϊτίδου Νάντια 1992 Ακραία Α.Π.Σ. Αλίμου
Οκουνγκμποούα Ρόουζ 2000 Κεντρική Α.Σ. Παπάγου
Παπαγιαννοπούλου Λουκία 1997 Κεντρική Α.Σ. Παπάγου
Πίσσαρη Ιωάννα 1999 Κεντρική Α.Σ. Παπάγου
Φράγκα Κέλλυ 1988 Κεντρική Γ.Σ. Κορωπίου

Οι κληρώσεις για τον 1ο όμιλο της Β΄ Εθνικής γυναικών (ΕΣΠΑΑΑ) και για το Κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ όπου θα συμμετάσχει η ομάδα θα πραγματοποιηθούν στις 10 Σεπτεμβρίου, με την έναρξη των διοργανώσεων να προσδιορίζεται για αρχές Οκτωβρίου. Στο διάστημα αυτό, η ομάδα θα δώσει φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, εκ των οποίων προγραμματισμένοι μέχρι στιγμής είναι οι εξής :

-19/09 : Α.Σ. Ηλιούπολης (εκτός)

-22/09 : Α.Ο. Απολλώνιος Κερατσινίου (εκτός)

-24/09 : Πανιώνιος Γ.Σ. (εντός)

-29-30/09 : συμμετοχή σε τουρνουά Π.Α.Κ. Χαλανδρίου

-03/10 : A.O. Αιγάλεω (εκτός)

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.