Σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης διεξήχθη το 6ο Τουρνουά των Αγγέλων (PHOTOS)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης διεξήχθη το 6ο Τουρνουά των Αγγέλων, το Σαββατοκύριακο 29-30/09, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Στεφάνου.

Αυτή την φορά τη μνήμη των αδικοχαμένων αθλητριών τίμησαν και δεκάδες παιδιά από τα δημοτικά σχολεία του Αγίου Στεφάνου που, το πρωί της Κυριακής, συμμετείχαν σε τουρνουά μίνι-βόλεϊ. Τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν και έκαναν face-painting μία μπάλα του βόλεϊ. Στο τέλος, έφυγαν χαμογελαστά κρατώντας το μπαλόνι τους με το σήμα του συλλόγου.

Oι ομάδες των γυναικών προσέφεραν τέσσερις συναρπαστικούς αγώνες. Στον τελικό επικράτησε η ομάδα του Φοίβου Μελισσίων, κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με 3-0 σετ, με τον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου να παίρνει τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Στον μικρό τελικό o Γ.Σ. Κορωπίου νίκησε με 3-0 την ομάδα Α.Σ.Π. Ίωνες, κατακτώντας έτσι τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ οι Ίωνες πήραν την 4η θέση.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Διονύσου, κ. Διονύσης Ζαμάνης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Π. της ΕΟΠΕ, και Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ κ. Χρήστος Σύλλας, ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ, κ. Περικλής Μπακοδήμος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΣΠΑΑΑ, κ. Παντελής Παναγιώτης, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Καλλιόπη Ταουξή, η Δημοτική Σύμβουλος, κ. Χρυσούλα Ντούντα, και φυσικά οι οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Ο Α.Ο. Αγίου Στεφάνου βράβευσε τον κ. Χρήστο Σύλλα για την πολύ σημαντική και πολυετή προσφορά του στο άθλημα του βόλεϊ, απένειμε μετάλλια και έδωσε αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλες τις αθλήτριες.

Μετά την λήξη των αγώνων και τη βράβευση των αθλητριών, όλα τα κορίτσια του τελικού φόρεσαν τα μπλουζάκια του Τουρνουά των Αγγέλων και φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες, αποδεικνύοντας πώς ο αθλητισμός πρέπει μόνο να ενώνει τους ανθρώπους.

Πληροφορίες για την δράση του συλλόγου και εγγραφές στο: http://www.agiosstefanosvolley.gr

και στα τηλέφωνα : 6938-851526, 6974-470918 

DSC 0024

DSC 0034

DSC 0041

DSC 2364

DSC 2366