Νικηφόρα έξοδος του ΠΑΚ Χαλανδρίου στα Μελίσσια

Με σωστή ανάπτυξη και καλή αγωνιστική παρουσία συνέχισε στο Πρωτάθλημα η Ομάδα του Π.Α.Κ Χαλανδρίου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, του Α΄ ομίλου, του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, που εκτός έδρας αντιμετώπισε την Ομάδα του Σ.Φ.Α. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ «Ο ΦΟΙΒΟΣ».

Οι πολυάριθμοι φίλοι της Ομάδας μας, που βρέθηκαν την Δευτέρα 29 Οκτωμβρίου 2018 και ώρα:21:30, στο κλειστό του Λυκείου Μελισσίων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Η φιλοξενούμενη Ομάδα με σωστή υποδοχή, σταθερό σερβίς αλλά και καλό μπλοκ κατάφερε από νωρίς να επιβάλλει το ρυθμό της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να επικρατήσει με σκορ 0-3 σετ (18-25, 10-25, 19-25).

Ευχαριστούμε την Ομάδα του Φοίβου για την άψογη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

Καλή η διαιτησία, των κ.κ Χρίστου Μάλφα, θωμά Πικραμένου, Θεόδωρου Σταυρόπουλου.

Οι Συνθέσεις των Ομάδων:

Σ.Φ.Α. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ «Ο ΦΟΙΒΟΣ»: Προπονητές: Σωτήρης Αμαριανάκης και Αλκιβιάδης Μπέλλος. Αθλήτριες: Φ.Σκανδάλη, Ι.Θεοδωράκη, Δ.Θανοπούλου, Μ.Διαμαντίδη, Ε.Αυγοκλούρη, Α.Γεωργακοπούλου, Α.Σπηλιοπούλου, Κ.Σκανδάλη, Χ.Μολδοβανίδη(λ), Ε.Μέγγου, Η.Λέκκου, Α.Τζήμα, Φ.Καραγρηγορίου(λ).

Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Προπονήτρια Έφη Μαρτσουκάκη . Αθλήτριες: Κατερίνα Γεωργιάδη (λ),Έρρικα Μαλβασόρι, Πέρσα Σακελλαρίδη, Στεφανία Μαυράκου, Ελένη Χάλαρη, Έφη Κωτούλα, Νάντια Ιμπραχήμ, Δάφνη Καλύβα, Κάτια Παπαθανάση, Χριστίνα Πασιαλή (λ), Αγγελίνα Δορμπαράκη, Μαρικρίστα Μαγκανάρη, Μαρία Βελισσάρη-Λυμπερίδου, Ιωάννα Διαμαντοπούλου.