Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολλά λάθη και άγχος οδήγησαν τον Μυγδονιακό στην ήττα

Με ήττα ξεκίνησε την σειρά των τελικών για το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας ο Μυγδονιακός.

Με τελικό αποτέλεσμα 1--3(15-25)(21-25)(25-23)(16-25) έληξε το 1ο παιχνίδι στο ΔΓ Μυγδονίας του Δρυμού το βράδυ της Κυριακής 31/3/2019.

Τα πολλά λάθη και το άγχος δεν άφησε τις πρωταθλήτριες της κανονικής περιόδου να δείξουν τον καλό τους εαυτό, με εξαίρεση το 3ο σετ όπου οι 16χρονες κορασίδες του Μυγδονιακού ανακάτεψαν την παρτίδα εις βάρος της ΜΕΝΤ.
Το προβάδισμα έχει πλέον η ομάδα της Τούμπας με 1-2 στις νίκες, ενώ οι Πορτοκαλί θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν τις νίκες στα ίσα στον 2ο τελικό της Κυριακής 7/4/2019 στο γήπεδο της ΜΕΝΤ, ώστε να οδηγηθούν στον 3ο και τελευταίο τελικό ξανά στο Δρυμό.
Συγκινητική ήταν για ακόμη μία φορά η παρουσία των φίλων της ομάδας και τους περιμένουμε να υποστηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας στο γήπεδο της ΜΕΝΤ την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και στο Final 4 Κορασίδων της ΕΠΕΣΘ στο γήπεδο της Μίκρας εντός της εβδομάδας!

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζίκου Βίκυ, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Θεοτή Αντωνία, Κανταρτζή Ελπίδα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Καραντάκη Δήμητρα, Βεζύρη Ιωάννα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Καραγιάννη Θέη, Μαράνα Γεωργία, Λάκη Μαρία.

ΜΕΝ ΤΟΥΜΠΑΣ: (Μπελουμπέκωβ Άρμεν) Κωφίδου Δανάη (C), Ριζοπούλου Ίνκα, Νικολαϊδου Αναστασία, Σωτηρίου Χριστίνα, Μπούσια Σοφία, Παπαστεφάνου Ειρήνη, Καψαμπέλη Σοφία (L), Παπαδοπούλου Ροζαλίνα, Κώστα Έφη, Μουμόλη Ειρήνη, Φανερωμένου Δάφνη, Κύρλα Ελένη.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.