Συναρπαστικό παιχνίδι μεταξύ ΠΑΚ Χαλανδρίου και ΑΣ Παπάγου

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι μεταξύ δύο ισχυρών αντιπάλων η Ομάδα του Π.Α.Κ Χαλανδρίου αναδείχθηκε νικήτρια και στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, απέναντι στην δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα του Α.Σ Παπάγου, με σκορ 2-3 και σετ 25-20, 18-25, 25-23, 22-25, 7-15.

Η Ομάδα μας με πάθος και ψυχραιμία κατάφερε να διαχειριστεί τα κρίσιμα σημεία του αγώνα και μέσα από αλλεπάλληλες ανατροπές να πάρει την πολύτιμη νίκη και ταυτόχρονα το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Οι πολυάριθμοι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι από δύο ισάξιους αντιπάλους που ήταν διαφήμιση του βόλεϊ.

Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν στο τέταρτο σετ όταν η ομάδα μας έχανε με 2-1 σετ και 19-15 αντίστοιχα, όταν με διαρκή αντεπίθεση κατάφερε και κέρδισε το σετ με 22-25, ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2 και το ματς πήγε στο τάι μπρέικ.

Ευχαριστούμε για άλλη φορά τους φιλάθλους που ήρθαν στο κλειστό γυμναστήριο του Παπάγου και βοήθησαν καθοριστικά την ομάδα μας.

Συγχαίρουμε τις αθλήτριες και των δύο ομάδων για το υψηλό θέαμα που μας προσέφεραν και ήμαστε βέβαιοι ότι τα κορίτσια της ομάδας μας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και στη συνέχεια των καθοριστικών αγώνων των play of.

Η σειρά θα συνεχιστεί την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και ώρα 20.45 στο γήπεδο μας , όπου περιμένουμε όλο τον κόσμο μας να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της ομάδας μας.

Καλή η διαιτησία, των κ.κ Αλέξανδρου Σταρίδα, Χριστίνας Κατερλή και Ναταλίας Εμμανουήλιδη.

Οι Συνθέσεις των Ομάδων:

Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ: Προπονητής: Αντώνης Πούμπουρας. Αθλήτριες: Γ.Μανώλαινα, Κ. Μωραιτίδου, Ι.Ζούρου, Α.Παπαγιαννοπούλου, Ρ.Οκοουνμποούα, Ι.Γούλα (λ), Ε.Μπαρουξή, Β.Καρατζοπούλου, Μ.Καραμαούνα, Δ-Α.Κατσούλη, Λ. Γεωργαντά(λ), Ε.Βλάγκα, Μ-Ν.Μολυβιάτη Γ. Μεσαρετζίδη.

Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Προπονήτρια Έφη Μαρτσουκάκη . Αθλήτριες: Κατερίνα Γεωργιάδη (λ), Στεφανία Μαυράκου, Ελένη Χάλαρη, Έφη Κωτούλα, Νάντια Ιμπραχήμ, Ναντίνα Γρηγοράτου, Δάφνη Καλύβα, Κάτια Παπαθανάση, Χριστίνα Πασιαλή (λ), Κωνσταντίνα Μιχαηλίδη, Αγγελίνα Δορμπαράκη, Μαρία Βελισσάρη-Λυμπερίδου, Ιωάννα Διαμαντοπούλου.

Από τη Διοίκηση του Π.Α.Κ Χαλανδρίου.