Λύση συνεργασίας Περσέα με Τζιουμάκα

Τo ΔΣ του ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα.

Όλοι, αθλητές-αθλήτριες, γονείς, μέλη του συμβουλίου τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την προσφορά του στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε που βοήθησε τη γυναικεία ομάδα μας να ανέβει στην Α΄ Τοπική κατηγορία (2016-2017), την ομάδα των παγκορασίδων μας στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ (2017-2018), την ομάδα των κορασίδων για την είσοδο στις 8 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ (2018-2019) και για τη φετινή, έως τώρα, αήττητη παρουσία της ομάδας των παγκορασίδων, στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ (2018-2019) που ασφαλώς θα τις οδηγήσει ως το τέλος.

Πάνω από όλα όμως τον ευχαριστούμε θερμά γιατί πέρα από την ανάπτυξη της αθλητικής ικανότητας των παιδιών μας κατάφερε να ενσταλάξει μέσα τους σημαντικές αθλητικές αξίες όπως την πειθαρχία και τη δέσμευση, την ομαδικότητα, τη συνοχή της ομάδας και την εργασία για έναν κοινό στόχο. Τέλος τον ευχαριστούμε και τον ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ταυτόχρονα για το ΗΘΟΣ του το οποίο ήταν έκδηλο, τόσο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων, καταφέρνοντας να μην προσβάλει και να μην υποτιμά ποτέ τις αθλήτριές του, διατηρώντας πάντα την ψυχραιμία και την έννοια του σεβασμού σε υψηλά επίπεδα.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Είμαστε ευγνώμονες απέναντί του και αποτέλεσε μεγάλη τιμή η συνεργασία του με την ομάδα μας!!!