Αργύρης Ψάρρας: Εξαιρετικές οι συνθήκες που βρήκα στον Εθνικό Πειραιά

 
Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Αργύρης Ψάρρας είναι ο Τεχνικός Δ/ντής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά, και μας μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από αυτά που συνάντησε.
 
"Δεν περίμενα ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μία ομάδα με πρόβλημα γηπεδικό, θα είχε κάνει πολλά μεγάλα βήματα τόσο σε οργανωτικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό !!!
 
Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ ενθαρρυντικές για το μέλλον του συλλόγου στο γυναικείο βόλεϊ, οι παίκτριες είναι όλες σχεδόν σε πολύ μικρή ηλικία, ταλέντα με περιθώρια μεγάλης βελτίωσης, κορίτσια που αγαπούν το άθλημα και αφιερώνουν πολλές ώρες δουλειάς στο γήπεδο !!
 
Η συνεργασία μου με το προπονητικό τιμ της ομάδας μας τους κυρίους Παπανικολάου & Καγιαλή, είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα !!
 
Στον Εθνικό επενδύουμε στη μεταβατική περίοδο γιατί θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντική για τη βελτίωση τεχνικών στοιχείων και κινητικών δεξιοτήτων.
 
Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα θα πραγματοποιεί καθημερινές ομαδικές και ατομικές προπονήσεις μέχρι και τέλη Ιουλίου ,καθώς και 2 φιλικές αναμετρήσεις εβδομαδιαίως που αφορούν κομμάτια τακτικής και ομαδικής συνοχής.
Οι προπονητές μας Παπανικολάου Μιχάλης και Καγιαλής Γιώργος εργάζονται στοχευμένα και με πολύ όρεξη, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των αθλητριών του συλλόγου.
 
Παράλληλα ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του συλλόγου & υπέυθυνος του τμήματος Κος Σπύρος Κουτούβαλης, φροντίζει ώστε να μη λείπει τίποτα σε οργανωτικό και διαχειριστικό επίπεδο.
 
Πιστεύω ότι ο Εθνικός Πειραιά δουλεύοντας σκληρά & σωστά έχει να δώσει πολλά στο Γυναικείο Βόλλεϊ τα επόμενα χρόνια όχι μόνο σε Γυναικείο Επίπεδο, αλλά και στο Αναπτυξιακό κομμάτι.