Νίκη του Μυγδονιακού στο ντέρμπι του Ωραιοκάστρου

Στο τοπικό ντέρμπι του Ωραιοκάστρου, την Κυριακή 20/10/2019 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νεοχωρούδας, η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού κέρδισε την αντίστοιχη του Δ.Α.Σ.Ω. με 1--3(20-25)(22-25)(25-20)(22-25).

Τα κορίτσια του Μυγδονιακού χρειάστηκε να ξαναβρούν σταδιακά το ρυθμό τους μετά από το κακό ξεκίνημα του 3ου σετ, για να οδηγηθούν στην πρώτη τους νίκη στην Β' Εθνική Κατηγορία φέτος, σπάζοντας έτσι το ρόδι μετά από 2 αγωνιστικές σε αυτό το πρωτάθλημα. Η ίδια ομάδα, όπου αγωνίζονται κυρίως κορασίδες και παγκορασίδες, έχει μέχρι σήμερα μόνο νίκες στο Πρωτάθλημα Κορασίδων και στο Κύπελλο Γυναικών της ΕΠΕΣΘ!

Σε δύο εβδομάδες ο Μυγδονιακός θα υποδεχτεί στην έδρα του στο Δρυμό την ομάδα του Πειραματικού για την 4η αγωνιστική της Β' Εθνικής, ενώ πιο σύντομα την Τετάρτη 23/10/2019, έχει προγραμματισθεί ο νοκ άουτ αγώνας κυπέλλου με τον Βυζαντινό ΑΟ στις Συκιές.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Κοκκίνου Ευστρατία) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Χατζίκου Βίκυ, Καραντάκη Δήμητρα, Κώστογλου Σοφία, Κώστογλου Σταυρούλα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Λάκη Μαρία (L), Χατζηευστρατίου Μιχαέλα (L), Μαράνα Γεωργία, Βεζύρη Ιωάννα, Γιάμπαστου Κατερίνα, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Μπιτάρη Πασχαλία.

ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: (Πυργιώτης Παναγιώτης) Μαλακίδου Ειρήνη (C), Κουσιδώνη Σήλια, Μοσχοπούλου Στεργιανή, Καριοφυλλίδου Νικολέτα, Μαριάτου Ροδάνθη, Σκουλούδη Μαριάννα, Βαγγέλη Ελευθερία (L), Μαλικά Ζήνα (L), Πιπερά Μάγδα, Καλομοίρη Ραφαέλα, Οικονομίδου Θώμη, Γκούντα Κ., Μαντά Λαμπρινή, Χατζηιωακείμ Ρεβέκα.