Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ηρακλή Χαλκίδας

Τρεις ημέρες μετά την πρόκριση του στον Β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη το νεοφώτιστο Ηρακλή Χαλκίδας σε αγώνα που θα ολοκληρώσει την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα». (3η αγωνιστική, 9/11, 19.00, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης).

Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να διατηρήσει το αήττητο του και να πάρει νίκη χωρίς βαθμολογικές απώλειες που θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή ενόψει μάλιστα και με το ντέρμπι κορυφής με τους «ερυθρόλευκους» την 4η αγωνιστική.

Από τους πρωταθλητές Ελλάδας θα απουσιάσουν οι τραυματίες Παντακίδης, Τερζής, Ανδρεάδης, Γκόμεζ, και ο Ντάντε που δεν είναι 100% έτοιμος. Αντίθετα ο Βλάντο Πέτκοβιτς, θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Καλμαζίδη, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε στον αγώνα της Κυριακής. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έκανε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα στον δύσκολο αγώνα της Τετάρτης, ο οποίος αποτελεί μια καλή πρόβα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική.

«Νίκη πριν τον Ολυμπιακό»

Ο λίμπερο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που αγωνίστηκε πασαδόρος στο ματς με τη Μλάντοστ μετά τα προβλήματα με Πέτκοβιτς και Τερζή δήλωσε: «Είναι πολύ θετικό και ευχάριστο αυτό που έγινε με την Μλάντοστ. Βοήθησα την ομάδα όσο μπορούσα και οι συμπαίκτες μου με στήριξαν. Εντάξει, είμαστε το φαβορί με τον Ηρακλή Χαλλκίδας αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Σιγά, σιγά οι τραυματίες επιστρέφουν. Ο Ηρακλής Χαλκίδας θα ρισκάρει, έχει μαχητική και αγωνιστική ομάδα αλλά είναι στο χέρι μας να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε το τρίποντο. Ο κόσμος θα είναι σίγουρα κοντά μας. Κάνω κι εγώ κάλεσμα στον κόσμο. Έχουμε βεβαρημένο πρόγραμμα και έρχεται και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οπότε αυτό το ματς θα είναι μία ευκαιρία για να ρολάρει η ομάδα μας και να βρει καλύτερο ρυθμό».

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων από τα γραφεία του Τ.Α.Π. στοPAOK SPORTS ARENA, από το τηλεφωνικό κέντρο της Tickethour και μέσω internet. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ)

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας 2016-17, ότι μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες από τα γραφεία του τμήματος στο PAOK Sports Arena (τηλ. 2313036354), καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

Διπλή αποστολή για Ηρακλή Χαλκίδας

Ο Ηρακλής Χαλκίδας ξεκινάει δύσκολη αποστολή με αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη αλλά και τη μονομαχία με την Ορεστιάδα στον Έβρο το Σάββατο για την 4η αγωνιστική. Οι νεοφώτιστοι έχουν δύο ήττες με 3-1 σετ από Παμβοχαϊκό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης και κατεβαίνουν χωρις απουσίες.

«Ο,τι κερδίσουμε θα είναι κέρδος»

Ο ακραίος του Ηρακλή Χαλκίδας Ζένια Γκόρτσανιουκ δήλωσε: «Μέσα σε τέσσερις ημέρες θα δώσουμε δύο δύσκολους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλευτούμε τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ. Ο,τι καταφέρουμε να πάρουμε από αυτό το ματς θα είναι κέρδος. Είτε είναι σετ, είτε είναι βαθμός, είτε νίκη, είτε μία καλή εμφάνιση. Θα μας βοηθήσει για τον αγώνα με την Ορεστιάδα. Πιστεύω στην ομάδα μου. Από πέρυσι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια. Μέσα σε σύντομο διάστημα έχουμε κάνει πάρα πολλά. Έπεσαν πολλά πράγματα μαζί και πολλές υποχρεώσεις για όλους. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ. Ο κόσμος έρχεται σιγά, σιγά στο γήπεδο. Το ίδιο έγινε και πέρυσι. Στην αρχή δεν είχαμε πολύ κόσμο αλλά μετά τις πρώτες αγωνιστικές το γήπεδο γέμιζε. Θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει ώθηση και θα μας ανεβάσει την ψυχολογία».

*Eίναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για την Volley League «Πάμε Στοίχημα».

VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena Πυλαία 19.00: ΠΑΟΚ - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρτής: Μιχελινάκης
Επόπτες: Κουκουμάκας, Στεργιόπουλος Χ. Γραμματεία: Καρακούλια