Καίγονται για τη νίκη στους Αγίους Θεοδώρους

Στο γυμναστήριο των Αγίων Θεοδώρων η Κύζικος Νέας Περάμου θα υποδεχτεί τον Παμβοχαϊκό σε αγώνα που θα ολοκληρώσει την 18η αγωνιστική και έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες αλλά για διαφορετικούς προσανατολισμούς (18η αγωνιστική, 1/3, 18.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσούλας).

Η Κύζικος Νέας Περάμου στοχεύει στην πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα που θα την απομακρύνει από την Ορεστιάδα και θα την φέρει σε πιο πλεονεκτική θέση σε σχέση με τον Ηρακλή Χαλκίδας και την Παναχαϊκή. Η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου προέρχεται από τη νίκη επί της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα αλλά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Έχει 10 βαθμούς, όσους και η Παναχαϊκή, ενώ στον Α΄γύρο γνώρισε την ήττα στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής της Κύζικου Νίκος Νεόφυτος είπε: «Εχουμε μπροστά μας πέντε ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Περίμενα τη νίκη του Ηρακλή Χαλκίδας διότι η Κηφισιά προέρχονταν από την υπερπροσπάθεια επί του Παναθηναϊκού στο κύπελλο. Ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα αυτή η νίκη. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση από τους τελευταίους αγώνες και σίγουρα θα υπάρξει μεγαλύτερη έτσι όπως είναι το πρόγραμμα. Αισιοδοξώ πως θα ανταπεξέλθουμε και θα τα καταφέρουμε».

Ο Παμβοχαϊκός θέλει βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Εάν πάρει νίκη θα περάσει μόνος στην 4η θέση αφήνοντας πίσω τον Εθνικό και τον Φοίνικα και έτσι θα εξαργυρώσει τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Η ομάδα του Βραχατίου προέρχεται από τον αποκλεισμό στο κύπελλο αλλά στο πρωτάθλημα μετράει δύο συνεχόμενες νίκες με Ηρακλή και Φοίνικα Σύρου.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Εχουμε τρία ματς συνεχόμενα με τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους και με βάση τη βαθμολογική διαφορά μπορούμε να πάρουμε ισάριθμες νίκες ώστε να έχουμε τον πρώτο λόγο για την 4η θέση. Αυτά στη θεωρία, γιατί στην πράξη τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και μάλιστα κόντρα στην Κύζικο που παίζει και σε μία έδρα που δεν την έχουμε συνηθίσει. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να πιέσουμε στο σερβίς και στην επίθεση».

Στον Α΄γύρο ο Παμβοχαϊκός είχε νικήσει την Κύζικο με 3-0 (25-16, 25-19, 25-23)

VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Πρόγραμμα 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 25/02/2017

Γυμναστήριο Σύρου 17.00: ΑΟ Φοίνικας ΣύρουΕθνικός Αλεξ.
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Διαμαντοπούλου.
Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης. Γραμματεία: Κούτρα.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο 18.30: ΑΟΠ Κηφισιάς - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας
Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ρουσάκης.
Επόπτες: Παπαχατζής, Διαμάντη. Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γυμναστήριο Μίκρας 19.00 (Novasports4HD): Ηρακλής Πετ. 2015 - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Θεμελής, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης.
Επόπτες: Δρανίτσας, Πεχλίδης. Γραμματεία: Κουμπλή.

Καθαρή Δευτέρα 27/02/2017

Γυμναστήριο Πανελληνίου 19.00 (Novasports3HD): Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ράπτης, Γεωργόπουλος.
Επόπτες: Αντωνόπουλος, Πικραμένος. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Τετάρτη 01/03/2017

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα 18.00: ΑΟ Ορεστιάδας - Παναχαϊκή Πετ. 2013
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Κάλλης.
Επόπτες: Βαγγέλογλου, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο Αγ.Θεοδώρων 18.00: ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.
Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Μαυρικίδου. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.