Πελεκούδας: Τεράστια πρόκληση ο ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας αποτελεί και επίσημα πλέον μέλος της ομάδας του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του σχετικά με την μεταγραφή του στον Δικέφαλο, ανέφερε:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ…
Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που η επόμενη χρονιά θα με βρει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Είναι τεράστια πρόκληση, για μένα, να αγωνιστώ σ’ένα από τα πιο οργανωμένα και υγιή σωματεία της χώρας, σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας.
Είναι ύψιστη τιμή και ανταμοιβή για έναν αθλητή να επιλέγεται από τον πρωταθλητή και για μένα προσωπικά είναι ένα έξτρα κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά όπως δούλεψα τα δυο τελευταία χρόνια στον Παμβοχαϊκο, έτσι ώστε να καταφέρω την κατάκτηση των στόχων που πρόκειται να θέσει η ομάδα για την επόμενη χρονιά!

Για την Εθνική ομάδα…
Οι δυο, όπως προανέφερα, κοπιαστικές χρονιές έπιασαν τόπο σε συλλογικό επίπεδο, σε αντίθεσή με την Εθνική ομάδα που η προσπάθεια μου δεν φάνηκε να αναγνωρίστηκε.

Για αυτούς που τον στήριξαν…
Σ’αυτό το σημείο, και αφού επισήμως κάπου εδώ κλείνει ο κύκλος του Παμβοχαϊκού, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και φίλο πλέον Γιάννη Σταμπεδάκη, όπως επίσης και τον κολλητό μου Στέλιο οι οποίοι μου έδωσαν κίνητρο και λόγο για να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο. Τέλος, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να μην ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους φίλους μου που, κυρίως στα δύσκολα αλλά εννοείται πως και στα εύκολα, ήταν δίπλα μου και με στήριξαν!