Ντέρμπι στην Πάτρα

Ντέρμπι αναμένεται να γίνει και στο Κουκούλι της Πάτρας όπου η Παναχαϊκή αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ηρακλή που προέρχεται από την επικράτηση επί της Κηφισιάς και θέλει να πάρει απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις (8η αγωνιστική, 13/12, 19.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός).

Η Παναχαϊκή μετά τη δοκιμασία στο Αιγίνιο επιστρέφει στην έδρα της και θέλει να τα δώσει όλα κόντρα στον Ηρακλή. Από την Παναχαϊκή θα απουσιάσει και πάλι ο Γιώργος Κοτσιλιάνος. Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Θέλουμε υποχρεωτικά μία νίκη. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Και δε μιλάω τόσο βαθμολογικά όσο ψυχολογικά. Ο Ηρακλής έχει αποδείξει πως έχει καλή ομάδα αλλά κι εμείς θέλουμε να πάρουμε βαθμούς. Παρά την κούραση κάναμε διπλή προπόνηση και τα παιδιά μου δείχνουν πως είναι έτοιμα για την πρώτη μας νίκη».

Η αποστολή του Ηρακλή βρίσκεται στην Πάτρα και ο Γιάννης Ορφανός έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Ο Ηρακλής μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς ισοβαθμεί στην 5η θέση με 10 βαθμούς μαζί με Νίκη, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Κηφισιά.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Είναι από τα πιό δύσκολα ματς που έχουμε να δώσουμε κυρίως για την χρονική στιγμή που γίνεται. Η Παναχαϊκή καίγεται για βαθμούς και πιστεύω πως η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Θα μπορούσε να έχει δύο νίκες ή να έχει πάρει περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι αλλιώς θα έχουμε προβλήματα».

Σε τέσσερις αγώνες οι δύο ομάδες έχουν από 2 νίκες.

Volley league «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (8η αγωνιστική)

Tρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 18.00 (Live Streaming EΡT): Ολυμπιακός - ΑΟΠ Κηφισιάς

Διαιτητές: Νικολόπουλος, Μουλά Ειρ, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Δαλέκου, Κατερλή. Γραμματεία: Μπίτσικα.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Γυμναστήριο Κανήθου Χαλκίδας 14.30: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας - ΑΟ Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μουλά Λεμ., Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κουρπανίδης, Οικονομοπούλου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο Εσπέρου Καλλιθέας 15.00: Εθνικός Πειραιώς - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Μαύρος, Διαμάντης, Γραμματεία: Παπασιφάκη.

Γυμναστήριο Γ.Τριαντάφυλλος, Βόσχας 19.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κυριαλάνη, Μαυρικίδου. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.

Γυμναστήριο Κουκούλι, Πάτρα 19.00: Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Πετούσης Ν., Σκριμπώνης, Γραμματεία: Μάμμου.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 19.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 

Διαιτητές: Αβραμίδης, Δεληκωστίδης, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Καρακούλια.