Στη μάχη της επιβίωσης ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ηρακλή Χαλκίδας

Στη μάχη της επιβίωσης μπήκε για τα καλά ο Παναθηναϊκός ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας θα αντιμετωπίσει στο Μετς τον Ηρακλή Χαλκίδας. (9η αγωνιστική, 16/12, 17.00. Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης).

Ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής Χαλκίδας μετράνε τρεις σερί ήττες. Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει καθηλωμένος στους 7 βαθμούς. Οι πράσινοι στην έδρα τους έχουν νικήσει τον Ηρακλή και την Παναχαϊκή με 3-0 αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την υποδοχή τους. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος περιμένει μία καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση γνωρίζοντας τη δυναμική του αντιπάλου. «Κάθε αγώνας είναι σαν τελικός για τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς δε μας βοηθάνε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα και θα πρέπει να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς για να βελτιώσουμε τη θέση μας», είπε ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας σε τρεις εξόδους έχει μία νίκη - επί του Παμβοχαϊκού με 3-0 - και με 13 βαθμούς μοιράζεται την 6η θέση με 13 βαθμούς. Ο κεντρικός του Ηρακλή και πρώην του Παναθηναϊκού Δημήτρης Χαραλαμπίδης είπε: «Έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες με Παναθηναϊκό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Θέλουμε έξι βαθμούς για να ανέβουμε στη βαθμολογία και να κάνουμε καλές γιορτές. Το έργο μας με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι εύκολο. Ξέρω πως ο Παναθηναϊκός βγάζει πάθος όταν νιώθει την απειλή και σίγουρα θα αντισταθεί. Εξάλλου ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί και στην έδρα του μπορεί να πιάσει πολύ καλό ρυθμό. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και όλα τα παιδιά θέλουμε να νικήσουμε».

Σε δύο αγώνες στο περσινό πρωτάθλημα οπότε έκανε ντεμπούτο ο Ηρακλής Χαλκίδας, ο Παναθηναϊκός σημείωσε δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.