Αποχώρησε ο Ριζόπουλος από τον Ηρακλή

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος αποτελεί παρελθόν πλέον για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «Γηραιός» φάνηκαν ανυπέρβλητα για τη συνέχιση τη συνεργασία τους.

Ο Ριζόπουλος ξεκαθάρισε μάλιστα σε δήλωσή του πως αυτός ήταν ο μόνος λόγος που έφυγε από τον Ηρακλή και μάλιστα αφού μη έχοντας λάβει ούτε ευρώ από τη φετινή σεζόν ανακοίνωσε πως δεν επιθυμεί την εξόφληση των δεδουλευμένων αυτής της σεζόν αλλά αποχωρεί.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω αδυναμίας τήρησης των συμφωνιών για αποπληρωμή των διακανονισμών των χρεών σε αθλητές απαγορεύτηκαν στον Ηρακλή και σε άλλες δύο ομάδες (Εθνικό και Παναθηναϊκό) οι μεταγραφές για αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Ριζόπουλου:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας είμαι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω τον λόγο της αποχώρησης μου απο την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ και να κάνω σαφές ότι η αποχώρηση μου δεν οφείλεται για προσωπικούς παρά μόνο για οικονομικούς λόγους!!! Στα όσα αναφέρθηκαν για την αποχώρηση μου θέλω να δημοσιοποιήσω ότι πριν λίγες μέρες κατάφερα να πάρω τα περσινά οφειλόμενα μου και για την φετινή σεζόν να μην εισπράξω ούτε έναν μισθό, για αυτό λοιπόν αποχώρησα απο την ομάδα και χάρισα όλα τα φετινά δεδουλευμένα γιατί δεν έβλεπα λύση στο πρόβλημα μου!!πλέον είμαι σε αναζήτησή άλλης ομάδας!!

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για την στήριξη του και εύχομαι καλή συνεχεία στην ομάδα!!!

Με εκτίμηση Δημήτριος Ριζόπουλος».