Στο Αιγίνιο ο Ηρακλής Χαλκίδας

Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, η Νίκη Αιγινίου και ο Ηρακλής Χαλκίδας θα μονομαχήσουν στην πόλη της Πιερίας σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League Πάμε Στοίχημα. Αυτή είναι και η πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων σε επίσημο αγώνα βόλεϊ. (11η αγωνιστική, 3/1, 19.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Δανιηλίδου).

Η Νίκη Αιγινίου με 15 βαθμούς σε 9 αγώνες (εκκρεμεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ) βρίκσεται στην 6η θέση, ενώ ο Ηρακλής Χαλκίδας έχει 18 βαθμούς και μοιράζεται την 3η θέση με τον Φοίνικα. Σε 4 εντός έδρας αγώνες η Νίκη έχει 2 νίκες και 2 ήττες ενώ ο τελευταίος αγώνας ήταν στις 16 Δεκεμβρίου όπου νίκησε 3-0 τον Εθνικό Πειραιώς. Λίγες μέρες αργότερα αποχώρησε ο Ζένια Γκόρτσανιουκ ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην πολωνική Λούσνισκα Μπίντγκοζ και το κενό θα καλύψει ο Κολομβιανός Λουκούμι ο οποίος επανήλθε από τον τραυματισμό του στο πόδι.

Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Θανάσης Στράντζαλης είπε: «Η ομάδα μου προέρχεται από μεγάλο διάστημα απραξίας και αυτό είναι πρόβλημα στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε τον ρυθμό που είχαμε. Η απουσία του Ζένια είναι σημαντική αλλά περιμέναμε για καιρό τον Λουκούμι και τώρα ήρθε η ώρα να βοηθήσει. Εχουμε μπροστά μας δύο δύσκολους εντός έδρας αγώνες με τον Ηρακλή Χαλκίδας και τον Φοίνικα που είναι μαζί στην 3η θέση. Αυτό δείχνει και το βαθμό δυσκολίας που έχουμε, αλλά είναι δύο εντός έδρας αγώνες που θέλουμε τη μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων στην προσπάθεια μας για παραμονή στην κατηγορία».

Καθοριστικός για τη μελλοντική του πορεία στο πρωτάθλημα είναι ο αγώνας στο Αιγίνιο για τον Ηρακλή Χαλκίδας. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση από δύο νίκες με Παναθηναϊκό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ εκτός έδρας έχει 2 νίκες και ισάριθμες ήττες.

Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Κάναμε γιορτές στο γήπεδο για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια. Ο αγώνας στο Αιγίνιο είναι από αυτούς που θα κρίνουν την παρουσία μας στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πριν ξεκινήσει πρωτάθλημα ορισμένοι είχαν ξεγραμμένες αυτές τις δύο ομάδες και με την ολοκλήρωση του Α΄γύρου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πολύ καλό και για τις δύο ομάδες. Μας περιμένει δύσκολη προσπάθεια καθώς η Νίκη μετά τα θετικά αποτελέσματα που έχει κάνει παίζει ελεύθερα και χωρίς πίεση».

Volley league «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (11η αγωνιστική)

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Γυμναστήριο Μετς 17.00 (ΕΡΤ2): Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Διαιτητές: Βουδούρης, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Κομισάριος: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σκριμπώνης, Διαμάντης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γυμναστήριο Κουκούλι 19.00: Παναχαϊκή Πετ. - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Πετούσης Ν., Λιναρδάτος. Γραμματεία: Μάμμου.

Γυμναστήριο Μίκρας 19.00: Ηρακλής Πετ. - ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Τοσουνίδης, Γιώγιου. Γραμματεία: Καρακούλια.

Γυμναστήριο Αιγινίου 19.00: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - Ηρακλής Χαλκίδας

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Χριστοφορίδης, Χάννος, Γραμματεία: Ψαρρά.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς 19.30 (webtv EΡT): ΑΟΠ Κηφισιάς - Εθνικός Πειραιώς

Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Κουρπανίδης, Παπαχατζής. Γραμματεία: Παπασηφάκη. 

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Γυμναστήριο Μ.Παρασκευόπουλος 19.00: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Θεμελής, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Τονονίδης, Σαρμίδης, Γραμματεία: Καδόγλου.