Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Ζηρίνειο ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ

Στο Ζηρίνειο ο ΑΟΠ Κηφισιάς θα φιλοξενήσει τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που προέρχεται από την ήττα στη Μίκρα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή (12η αγωνιστική, 7/1, 19.00, WEBEΡΤ, διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μενεσλής).

Η Κηφισιά έκανε καλό ξεκίνημα αλλά μετά τις δύο ήττες με Παμβοχαϊκό και Εθνικό Πειραιώς υποχώρησε στην 8η θέση με 14 βαθμούς. Σύμφωνα με τον προπονητή Κώστα Αρσενιάδη από την αρχή της σεζόν η ομάδα «παίζει με τη φωτιά» ενώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε: «Ο Ηρακλής απέδειξε πως όλοι μπορούν να νικήσουν αρκεί να παίζουν σωστά, ψυχωμένα, με τακτική και καθαρό μυαλό. Η ομάδα μου έχει αποδείξει πως διαθέτει αυτά τα στοιχεία. Δεν είναι καλό που ο ΠΑΟΚ έρχεται με ήττα εδώ. Η λογική λέει πως θα αντιδράσει. Εμείς έχουμε διαφορετικούς στόχους αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στη Μίκρα θέλει να δείξει τα αντανακλαστικά του και να επιστρέψει στις νίκες. O δικέφαλος με έναν αγώνα λιγότερο έχει 24 βαθμούς και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες προκειμένου να κρατήσει την 2η θέση στη βαθμολογία.

Σε 21 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα 14-7 ενώ ο δικέφαλος έχει σερί νικών 4-0. Η Κηφισιά την τελευταία φορά που νίκησε τον ΠΑΟΚ στην έδρα της ήταν στις 26 Ιανουαρίου 2013.
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.