O αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό

Ο πρωτοπόρος και αήττητος του Α΄γύρου Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παμβοχαϊκό στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (12η αγωνιστική, 7/1, 20.00, διαιτητές: Κουτσούλας, Σταρίδας).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το σερί τους και μετά τις βαθμολογικές απώλειες του ΠΑΟΚ στοχεύουν να εξασφαλίσουν από νωρίς την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ο Κώστας Στιβαχτής δήλωσε στο osfp.gr για την αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό: «Θα είναι δυνατό παιχνίδι με τις αλλαγές που έχει κάνει η ομάδα του Βραχατίου. Δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν. Εμάς σαν Ολυμπιακό αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε σταθερά καλή απόδοση με οποιοδήποτε αντίπαλο και να παίζουμε. Είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

*Στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Ο Παμβοχαϊκός με 11 βαθμούς βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από δύο νίκες επί της Κηφισιάς και της Παναχαϊκής εκτός έδρας με 3-0. Μετά την απόκτηση των δύο βραζιλιάνων Ούγκο Ρόκα και Ντανιέλ Μουνίζ η ομάδα του Βραχατίου έχει αναβαθμίσει τη δύναμη της σε επίθεση και μπλοκ.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είπε: «Γενικά στον Β΄γύρο περιμένουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χάσαμε στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος. Εχουμε ξαναπεί πως ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από τον ΠΑΟΚ και δύο επίπεδα πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες ωστόσο μετά την ενίσχυση της ομάδας μας θα είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας».

Σερί 15-0

Ο Παμβοχαϊκός με τον Ολυμπιακό έχουν αναμετρηθεί 23 φορές για το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται στις νίκες με 18-5. Ο Ολυμπιακός μετράει σερί νικών 15-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο Παμβοχαϊκός νίκησε τελευταία φορά στις 15 Απριλίου 2013 και μάλιστα στο Ρέντη με 3-0 στον πρώτο τελικό πλέι οφ της σεζόν 2012-13.