Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεύτερη ευκαιρία για τον Ηρακλή στην Κηφισιά

Από τα πιο αμφίρροπα ματς της σειράς των επαναληπτικών αγώνων για τις θέσεις 1-8 των πλέι οφ αναμένεται να γίνει στο Ζηρίνειο όπου ο ΑΟΠ Κηφισιάς θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015.
Η ομάδα των βορείων προαστίων είναι και η μοναδική που έσπασε την έδρα στους πρώτους αγώνες και έχει το πλεονέκτημα της έδρας. (πλέι οφ 1-8, Β΄αγώνας, 12/4, 19.00, Διαιτητές: Θεμελής, Μυλωνάκης).

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς με νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα κάνει το 2-0 στις νίκες και θα προκριθεί στα ημιτελικά για τρίτη συνεχή χρονιά και τέταρτη συνολικά στην ιστορία του.

Ο κεντρικός του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Παπαγγελόπουλος είπε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία έχει εμπειρία και καλούς παίκτες που αγωνίζονται χρόνια μαζί. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε έμπειρο ρόστερ που ξέρει τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο. Πιστεύω ότι μέσα στο Ζηρίνειο, με την βοήθεια των φιλάθλων μας είναι στο δικό μας χέρι η πρόκριση».

Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση θέλει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα την ομάδα της Κηφισιάς. Με νίκη θα ισοφαρίσει σε 1-1 και να φέρει τη σειρά και πάλι στη Μίκρα και σε τρίτο αγώνα που θα κρίνει και την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Ηρακλής θέλει να προκριθεί σε ημιτελική φάση για πρώτη φορά μετά το 2-12. Οποια από τις δύο ομάδες προκριθεί στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Ταξιδεύουμε στην Αθήνα συνειδητοποιημένοι για το στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Στον πρώτο αγώνα επηρεαστήκαμε παραπάνω από όσο έπρεπε ειδικά μετά την απώλεια του 2ου σετ. Η Κηφισιά είναι καλή ομάδα, πλέον παίζει ελεύθερα και στην έδρα της θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να σπάσουμε την έδρα της. Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και πιστεύω πως η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στην έδρα μας».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.