O Oλυμπιακός για το 2-0 στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Κηφισιά στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη σε κάτι λιγότερο από 48 ώρες στον δεύτερο ημιτελικό με στόχο να σημειώσει την δεύτερη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στους τελικούς.
Η Κηφισιά έχει αποδείξει πως είναι ικανή για όλα και θέλει να το αποδείξει και στους ημιτελικούς (2ος ημιτελικός πλέι οφ, 27/4, 17.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Ονόπας,)

O Oλυμπιακός θέλει να τελειώνει νωρίς με την σειρά των ημιτελικών και να κάνει οικονομία δυνάμεων για την δύσκολη συνέχεια των τελικών. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλευτούν στο έπακρο την έδρα τους και με πλεονέκτημα έδρας να ετοιμαστούν για τους τελικούς. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως ακόμα και στα εκτός έδρας δεν έχει επίπονη μετακίνηση.

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: «Μετά την απώλεια του κυπέλλου έχουμε στο μυαλό μας μόνο το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση όσο το δυνατόν πιο σύντομα και με τις λιγότερες απώλειες. Ολοι στην ομάδα είμαστε έτοιμοι για να προσφέρουμε τις δυνάμεις μας στην ομάδα».

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς στοχεύει σε καλύτερη εμφάνιση από ότι στον αγώνα της Τετάρτης και ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ισχύ σε όλους τους τομείς και πιέζει πολύ τους αντιπάλους του. Περιμένω καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα μου και κυρίως πιο ελεύθερη. Δεν έχουμε να χάσουμε ούτε να αποδείξουμε τίποτα. Είμαστε στα ημιτελικά και πρέπει να το χαιρόμαστε».

Σε 23 αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός προηγείται της Κηφισιάς στις νίκες με 17-6, ενώ έχει και σερί νικών στο πρωτάθλημα με 6-0.