Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάκης Ψάρρας: «Εύχομαι την πλήρη αποποδοσφαιροποίηση του αθλήματος μας»

Μετά την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας της Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18 από τους προπονητές ήρθε η σειρά να δούμε τις εντυπώσεις των προπονητών των 12 ομάδων, τις επιλογές τους, την αποκάλυψη της δυσκολότερης και ωραιότερης στιγμής για την ομάδα τους, την πρόταση τους για το fair play της περιόδου 2017-18 αλλά και την ευχή τους για την σεζόν 2018-19.

Kάθε ημέρα θα γίνεται η παρουσίαση ενός προπονητή. Το ξεκίνημα γίνεται με τον προπονητή Εθνικού Πειραιώς Σάκη Ψάρρα ο οποίος στα δύο του χρόνια στον πάγκο του Εθνικού πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 και είχε την πρώτη του εμπειρία ως προπονητής στην Volley League Πάμε Στοίχημα.

Επιλογές κορυφαίων 2017-18: Σάκης Ψάρρας (Προπονητής Εθνικός Πειραιώς)

Πασαδόρος: Κώστας Προύσαλης (Ηρακλής Πετοσφαίριση)

Διαγώνιος: Τέιλορ Χαντ (ΑΟΠ Κηφισιάς)

Ακραίος: Γερούν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός)

Ακραίος: Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ)

Κεντρικός: Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ)

Κεντρικός: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός)

Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς (Παμβοχαϊκός) 

Κ20: Στέλιος Τζιουμάκας (Ηρακλής Πετοσφαίριση)

Προπονητής: Σάκης Μουστακίδης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Για τον στόχο και την επιλογή του προπονητή που «δεν θέλει να έχει αντίπαλο»: Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς με την διοίκηση και τους παίκτες στον Εθνικό Πειραιώς ήταν να κάνουμε τουλάχιστον μία νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο της κατηγορίας. Από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ χάσαμε δύο φορές, αλλά κερδίσαμε δύο φορές την Παναχαΐκή και την Κηφισιά, άρα το ισοσταθμίσαμε. Η μοναδική ομάδα (εκτός Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ) που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ήταν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Δικαιωματικά λοιπόν ως τον προπονητή που μας δυσκόλεψε περισσότερο ψηφίζω τον προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μουστακίδη Θανάση.

Το fair play της σεζόν 2017-18: «Ξεχωρίζω τις δηλώσεις συμπαράστασης πολλών αθλητών προς τον Δημήτρη Φίνο, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Του εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου γρήγορη ανάρρωση.

 Η πιο δύσκολη στιγμή: «Η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν, η ήττα από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη με 3-1, ενώ κερδίζαμε 1-0 σετ και 24-20 στο 2ο σετ. Ήταν ένα ισχυρό σοκ και μας ανάγκασε να παίζουμε με την πίεση μεχρι και την τελευταία αγωνιστική». 

Η κορυφαία στιγμή: «Η κορυφαία στιγμή της σεζόν, ήταν η νίκη επί της Νίκης Αιγινίου με 3-0, που μας εδραίωσε στις θέσεις που οδηγούσαν στα πλέι οφς. Ήταν ο αγώνας που ακολούθησε μετά την ήττα στην Αλεξανδρούπολη. Η ομάδα έδειξε τρομερή αντίδραση και αυτό μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους.

 

Η ευχή για τη σεζόν 2018-19: «Εύχομαι και προσδοκώ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, πλήρη αποποδοσφαιροποίηση του αθλήματος μας. Αναφέρομαι σε νοοτροπίες και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε ένα άθλημα σαν το βόλλευ. Ας αναδείξουμε την ποιότητα του αθλήματος μας και την ποιότητα των ανθρώπων (αθλητών, προπονητών,διοικούντων, διαιτητών, δημοσιογράφων, θεατών) που το συνθέτουν».

Την Τρίτη 15 Μαΐου θα δημοσιευτούν οι επιλογές και οι απόψεις του Κώστα Αρσενιάδη από τον ΑΟΠ Κηφισιάς.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.