Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χλωμό το τοπίο για δύο ομάδες της Volleyleague και μια της Α2.

Άσχημα τα μαντάτα για δύο ομάδες της Volleyleague που τρέχουν και δε φτάνουν για βρουν χορηγίες ώστε να μπορέσουν να «κατεβάσουν» ομάδα τη νέα σεζόν.

Οι δυσκολίες έχουν φτάσει νωρίς - νωρίς όπως λέγεται για τις δύο ομάδες, καθώς η μία προσπαθεί να αποπληρώσει τα χρέη της ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το μεταγραφικό της πλάνο για τη νέα σεζόν και η άλλη έχει χάσει το βασικό χορηγό της και αυτό της έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης όχι μόνο στην κατηγορία αλλά και στην βολεϊκή της ύπαρξη αυτή τη σεζόν.

Οι ιθύνοντες προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τις κρατήσουν στην κατηγορία και οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ κρίσιμες εάν δε βάλουν κάποιοι βαθειά το χέρι στην τσέπη καθώς το βόλεϊ από ό,τι φαίνεται δε μπορεί να βασιστεί σε μόνο ένα χορηγό που πολλές φορές υφίσταται τεράστια αφαίμαξη και φτάνει σε ένα σημείο να μη μπορεί να ανταποκριθεί πια με αποτέλεσμα η ομάδα να πνέει τα λοίσθια.

Τον ίδιο Γολγοθά φαίνεται να ανεβαίνει ομάδα της Α2 που είχε πολύ καλή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα που οι φήμες ωστόσο την φέρνουν ανίκανη να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα μετά την αποχώρηση του βασικού χορηγού.

Περιμένουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.