Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τίτλοι τέλους για τον Χαριτωνίδη

Μετά από 26 χρόνια στα γήπεδα του βόλεϊ ο βολεϊμπολίστας Γιάννης Χαριτωνίδης στα 40 του χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και πλέον θα ασχοληθεί με την προπονητική.

Γεννημένος το 1978 στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στον Άρη σε ηλικία 14 ετών κι αφού προηγουμένος έπαιζε ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Άρη.

Αγωνίστηκε πασαδόρος στον Άρη, στον Ηρακλή, στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό, στον Επίκουρο Πολίχνης, στον Γ.Σ.Λαμία, στον Πανερυθραϊκό, στο Ρέθυμνο, στον ΟΦΗ, στη Δόξα Δράμας, στη βελγική Τόρτχουντ, στην κυπριακή ΑΠΟΕΛ και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη σεζόν 2017-18.

Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τον Άρη το 1997 και τον Ολυμπιακό το 2011, ένα κύπελλο με τον Ολυμπιακό το 2011, τρία σούπερ καπ με Άρη, Ολυμπιακό και Ηρακλή και αγωνίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ηρακλή κόντρα στη Τρεντίνο το 2009. Επίσης είχε 15 διεθνείς συμμετοχές στην Εθνική ανδρών. Εχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Αναστασία.

«Είναι η πιο δύσκολη απόφαση στην καριέρα κάθε αθλητή. Πέρασα ωραίες και δύσκολες στιγμές στα γήπεδα ως αθλητής και θα συνεχίσω να υπηρετώ το άθλημα ως προπονητής. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους παράγοντες των σωματείων που αγωνίστηκα και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου. Κλείνω ένα μεγάλο κεφάλαιο και ανοίγω ένα άλλο. Κρατάω τις διακρίσεις, τα κύπελλα και τις αναμνήσεις σε μία ωραία πορεία 26 ετών», δήλωσε στο volleyleague.gr ο Γιάννης Χαριτωνίδης.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.