Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραβεύσεις στην κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League

Πριν από την κλήρωση τιμήθηκαν οι κορυφαίοι της σεζόν 2018-19 όπως αναδείχτηκαν μέσα από την ψηφοφορία των προπονητών. Βραβεύτηκαν:

Καλύτερος διαγώνιος ο Καναδός Τέιλορ Χαντ της Κηφισιάς. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της V.L.A. Φιλίπ Μπουν

Καλύτερος κεντρικός αναδείχτηκε ο Γερμανός του Ολυμπιακού Μάρκους Μπέμε και βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της γερμανικής λίγκας Μίκαελ Εβερς.

Καλύτερος κεντρικός βραβεύτηκε ο Γιώργος Πετρέας. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της γαλλικής Λίγκας (στην οποία έχει αγωνιστεί ο Πετρέας) Αλέν Γκριζέρ.

Καλύτερος ακραίος βραβεύτηκε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης που τη σεζόν 2017-18 αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ και πλέον είναι στον Ολυμπιακό. Την βράβευση έκανε ο CEO της ιταλικής λίγκας Μάσιμο Ρίκι.

Καλύτερος ακραίος βραβεύτηκε ο Ολλανδός Γέρουν Ράουβερντινκ του Ολυμπιακού και για λογαριασμό του παρέλαβε το έπαθλο ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος. Την απονομή έκανε ο διευθυντής της πολωνικής λίγκας Βόιτσεκ Κάσπριζικ.

Καλύτερος ακραίος βραβεύτηκε ο Πολωνός Φαμπιάν Ντρίζγκα του Ολυμπιακού και λόγω της απουσίας του το έπαθλο παρέλαβε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος. Την απονομή έκανε ο διευθυντής της πολωνικής λίγκας Βόιτσεκ Κάσπριζικ.

Καλύτερο λίμπερο βραβεύτηκε ο Δημήτρης Ζήσης που τη σεζόν 2017-18 ήταν στον Φοίνικα Σύρου και το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Αρβανίτης.

Ανερχόμενο αστέρι του πρωταθλήματος Κ20 αναδείχτηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος του Παναθηναϊκού. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου.

Κορυφαίος προπονητής για την σεζόν 2017-18 αναδείχτηκε ο Σάκης Μουστακίδης του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Την βράβευση έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Πολυτιμότερος αθλητής του πρωταθλήματος 2017-18 MVP Βίκος Cola αναδείχτηκε ο Βούλγαρος του Ολυμπιακού Τοντόρ Αλεξίεφ που είχε παραλάβει το έπαθλο του με την λήξη του πρωταθλήματος και έστειλε χαιρετισμό από την Πορτογαλία όπου θα αγωνίζεται τη σεζόν 2018-19.

Οι βραβεύσεις σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ακολούθησαν ειδικές βραβεύσεις. Δόθηκαν αναμνηστικά λάβαρα στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και το έπαθλο παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη Γιάννης Δαλέζιος.

Στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2018. Την βράβευση στον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ Κώστα Παϊσιάδη έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

Στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Την βράβευση έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και το έπαθλο παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη Γιάννης Δαλέζιος.

Στην ΑΕΚ για την άνοδο της και την έβδομη επιστροφή της στην Volley League και μάλιστα ως αήττητη πρωταθλήτρια στο Νότιο όμιλο της Α2 ανδρών. Το έπαθλο παρέλαβε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο.

Στον Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής για την επιστροφή της στην Volley League μετά από 20 χρόνια. Το έπαθλο παρέλαβε ο πρόεδρος του ΤΑ Κομοτηνής Τάσος Πετρίδης. Παρέλαβε το έπαθλο από τον Γ.Γ. της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή.

Ειδικές βραβεύσεις

Επίσης τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος για τις επιτυχίες της Εθνικής γυναικών και Εθνικής ανδρών. Ο Καραπέτσος φώναξε τον Γιώργο Πετρέα να παραλάβει το έπαθλο από τον Γ.Γ. της ΕΣΑΠ Αντώνη Τελόπουλο.

Διαιτητής της σεζόν 2017-18 αναδείχτηκε ο Γιώργος Γεωργουλέας που σταμάτησε και την ενεργό δράση. Ελαβε την διάκριση του από τον Α΄αντιπρόεδρο της ΕΣΑΠ Κώστα Παϊσιάδη του ΠΑΟΚ.

Καλύτερος κομισάριος της σεζόν 2017-18 αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Βαρθαλίτης και επειδή απουσίαζε το έπαθλο παρέλαβε η κόρη του από τον Β΄αντιπρόεδρο της ΕΣΑΠ και πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου.

Κορυφαίος στατιστικολόγος της σεζόν 2017-18 αναδείχτηκε ο Γιάννης Γεωργιάδης του Ολυμπιακού. Πήρε το έπαθλο του από τον πρόεδρο της Κηφισιάς Γιώργο Παπαδόπουλο.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.