Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι ευθύνες για τη κατάντια του Ηρακλή Χαλκίδας έχουν ονοματεπώνυμο

Το μέγα φιάσκο της αποχώρησης του Ηρακλή Χαλκίδας από το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που η ίδια η διοίκηση του έφερε στο κλειστό της Κανήθου ίσως είναι το μικρότερο κακό της όλης κατάστασης που επικρατεί στο σύλλογο.

Γιώργος Γιώτας για το www.starsports.gr/
Το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά τη γνώμη μου έχει να κάνει με τη στάση του σωματείου απέναντι σε επαγγελματίες αθλητές που ζούνε από το βόλεΪ και επειδή ένας τύπος  γουστάρει να κάνει τον παράγοντα αποφάσισε ότι θα παίξει με τις ζωή τους.  

Οι αθλητές του Ηρακλή Χαλκίδας άφησαν το σπίτι τους, κάποιοι μάλιστα  από την άλλη άκρη του κόσμου  και μετακόμισαν στη Χαλκίδα. Πιθανά να απέρριψαν άλλες προτάσεις  και σχεδίασαν τη ζωή τους στην Εύβοια επειδή κάποιος τους ξεφούρνισε ένα σωρό ψέματα για τους «παγιδεύσει» σε μια ομάδα που όπως αποδείχθηκε δεν μπορεί ούτε καν ένα επίσημο παιχνίδι να δώσει.

Ο Σάκης Ψάρρας ήδη παραιτήθηκε χωρίς θόρυβο επικαλούμενος ασυνέπεια της διοίκησης στα όσα είχαν συμφωνήσει το καλοκαίρι και το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ηρακλή Χαλκίδας από το πρωτάθλημα είναι το πιο πιθανό σενάριο, εκτός αν προκύψει κάποιο θαύμα.  

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κάποιοι παίκτες θα χάσουν μέρος και των περσινών τους  χρημάτων καθώς τους είχαν εκχωρηθεί τα έσοδα από τον ΟΠΑΠ της περιόδου 2018-2019 για την εξόφληση τους. Αλλά ούτε αυτό φαίνεται ότι αγγίζει κάποιους.

Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί η πόλη μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν που η ομάδα τερμάτισε στην 6η θέση φαινόταν  όλο και περισσότερο να αγκαλιάζει αυτή τη προσπάθεια. Επίσης γιατί η περσινή διοίκηση ήθελε να συνεχίσει τη θητεία της, αλλά έπεσε στο τοίχος που λέγεται Γιάννης Καρκαλής.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη που φέτος βγήκε μπροστά  είναι ο βασικός υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν και οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την κατάσταση που έχει έρθει το ΤΑΠ. Τα μέλη του ΔΣ έχουν υποχρέωση να τοποθετηθούν δημόσια αν φυσικά επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους. 

ΠΗΓΗ http://www.starsports.gr/  

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.